Ylläpito & yhteydenotto

Virtuaalisen ratsastajainliiton johdossa on VRL:n työryhmän käsittävä ylläpito, jonka alaisuudessa toimii kourallinen osa-alueiden vastaavia. Kaikilla osa-alueiden vastaavilla on alaisuudessaan vaihteleva määrä työntekijöitä. Koko liittoa pyöritetään täysin vapaaehtoistoimin.

Otathan aina ensisijaisesti yhteyttä tuen kautta http://virtuaalihevoset.net/tuki, josta eri osa-alueiden työntekijät pääsevät käsittelemään kysymyksesi. Tuessa on useita eri kategorioita, joista voit valita sopivimman. Useamman asian ollessa kyseessä tee niistä erilliset ilmoitukset. Mikäli asiasi ei koske varsinaisesti tukiasioita, ota yhteyttä vastuuhenkilöihin, joiden vastuualueet ja sähköpostiosoitteet löydät alta.

Ylläpito

Ylläpito vastaa VRL:n palvelimesta rahallisesti, ja tekee päätökset uusien ominaisuuksien ohjelmoimisesta. Ylläpitoon otetaan myös yhteys esimerkiksi sponsori- ja mainosasioissa. Ylläpito myös vastaa suurista sääntömuutoksista, ja siitä, että osa-alueiden vastaavat hoitavat tehtävänsä.

Ylläpitäjinä toimivat:

Tunnus-, työvoima- ja jaosvastaavat

Tunnusvastaava vastaa VRL-tunnusten hyväksynnästä, tuplatunnusten käsittelystä ja väärinkäyttötapauksissa tunnusten jäähylle asettamisesta sekä jäädyttämisestä.

Työvoimavastaavan tehtäviin kuuluu uusien työntekijöiden rekrytointi ja valinta, osa-alueiden vastaavien rekrytointi ja valinta yhdessä ylläpidon kanssa sekä rekistereiden ja rekisterityöntekijöiden valvonta kilpailujaoksia lukuun ottamatta.

Jaosvastaava valvoo, että kaikki jaokset toimivat ja noudattavat yhteisiä sääntöjä. Hän toimii yhteyshenkilönä jaosten ja VRL:n ylläpidon välillä, rekrytoi tarpeen tullen uusia apukäsiä jaosten tehtäviin, vie läpi sääntömuutokset ja vastaa jaosten ylläpitäjien kysymyksiin.

Ota yhteyttä tunnus-, työvoima- ja jaosvastaaviin tuen kautta.

TunnusvastaavaTyövoimavastaavaJaosvastaava

Rekisterityöntekijät

Hevos-, talli- ja kasvattajanimirekistereissä työskentelee vapaaehtoisia, jotka huolehtivat rekisterien sujuvasta toiminnasta ja virheiden korjaamisesta sekä ylläpidon luomien sääntöjen noudattamisesta.

Ota yhteyttä rekisterityöntekijöihin tuen kautta.

HevosrekisteriTallirekisteriKasvattajanimet