Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Talliprofiili: Cheerful Shetlands

Tämä talli on lopettanut toimintansa!
Tallinumero: CHEE6920
Rekisteröity: Vuonna 2010 tai aiemmin.
Kotisivu: http://emmun2.webs.com/index.html
Kuvaus: Cheerful Shetlands on vuoden 2009 lokakuun alkupuolella perustettu pieni, shetlanninponikasvatukseen keskittyvä virtuaalitalli.Mikään ei siis tapahdu oikeasti, vaan kaikki tallilla tapahtuva ontäysin mielikuvituksen tuotetta. Alusta lähtien olemme halunneet pysyälaadukkaana, shetlanninponeja kasvattavana siittolana. Pääosinkasvatamme este-, sekä koulupainotteisia shetlanninponeja, joihinhaluamme panostaa. Jalostuksessa suosimme hyvää rakennetta, sekä hyviäkilpailutuloksia.

Toisinaan järjestämme näille pienillesulokorvaisille otuksille suunnattua toimintaa kilpailuiden javalmennusten merkeissä, enimmäkseen este- ja kouluratsastuksessa.Silloin tällöin järjestämme toimintaa myös näyttelyiden, sekävaljakkoajon parissa.

Tila koostuu kahdenkymmenenseitsemän hehtaarin alueesta, jotentilanpuutetta meillä ei ole. Ponimme ovat majoittuneet kahteen eritalliin, joista toinen on suunnattu oreille, ja toinen tammoille.Tilaltamme löytyvät myös tilavat tarhat poneille, sekä erinomaisetpuitteet harrastamiseen. Useimmiten ponien liikutus tapahtuu tilavallakentällämme, mutta talven tehdessä tuloaan ja huonommilla säilläviihdymme paremmin maneesissa. Tilamme lähistöltä löytyy myös hyviämaastoreittejä, sekä lähellä olevan ravitallin ravirata onkäytettävissämme.
Kategoriat: siittola (ST)
Omistajat: Emmu (VRL-08154)