Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Talliprofiili: Jewel Ponies

Tallinumero: JEWE1384
Rekisteröity: Vuonna 2010 tai aiemmin.
Kotisivu: http://siskokset.net/jewel_ponies
Kuvaus:

Jewel Poniesin taru lähti liikkeelle jo vuoden 2006 alkupuolella, mutta tie on ollut kuoppainen ja tallin tulevaisuus on muutaman kerran ollut vaakalaudalla. Aluksi suunnittelimme siskoni kanssa perustavamme tasokkaan shetlanninponeja kasvattavan suurehkon siittolan, jostak aikki halukkaat saisivat tilausvarsoja. Näin elelimmekin jonkin aikaa, yli kahdenkymmenen shetlanninponin voimin, kunnes mukaan haluttiin myös uusi rotu.

Gotlanninrussit tulivat kuin tilauksesta. Näin tallillamme oli edelleen se parikymmentä pientä shetlanninponia ja muutama hieman suurempi russ-poni. Russit eivät kuitenkaan tehneet julkisuutta kasvatusmarkkinoilla, joten luovuimme ideasta ja ponit menivät taas myyntiin. Samoihin aikoihin olimme kuitenkin kehitelleet Jewel Poniesissa hoitaja-toimintaa, joka alkoi vähitellen kukoistaa.

Muutama kuukausi siinä sitten menikin hoitajien ympäröimänä, kunnes omistajien patterit alkoivat olla lopuillaan. Hoitajien kaitseminen oli sen verran raskasta ja aikaa vievää, että meillä ei kerta kaikkiaan riittänyt rahkeet siihen hommaan. Niin alkoi kiinnostus koko tallia kohtaan loppua ja Jewel Ponies oli tullut tiensä päähän.

Kuten huomata saattaa, on talli nyt kuitenkin nostettu uudelleen pystyyn. Puolisen vuotta pärjäsimme ilman näitä pieniä karvaisia poneja, mutta loppujen lopuksi oli keksittävä jotain tähän kauheaan ikävään. Niin oli Jewel Poniesin aika nousta haudastaan. Vuoden 2007 heinäkuussa tallin ovet taas avautuivat ja pian tilukset olivat taas täynnä elämää. Nyt jatkamme kuitenkin vain shetlanninponien parissa ja ilman raskasta hoitajien kaitsimista. Ponikantakin supistuu puoleen ja pyrimme nyt vain saamaan kasvattimme oikeasti tasokkaisiin ja rakastavaisiin koteihin.

Niinhän sen kuvittelee menevän, rennosti muutaman ponin kanssa. Kaikki ei kuitenkaan aina mene suunnitelmien mukaan. Ponikanta on pikkuhiljaa suurentunut ja nykyään poneja alkaa olla jo enemmän kuin siittolan alkutaipaleilla.

Kategoriat: siittola (ST)
Omistajat: veikka (VRL-02073)