Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Talliprofiili: Regend Dressagehorses

Tallinumero: REGE4732
Rekisteröity: Vuonna 2010 tai aiemmin.
Kotisivu: http://regsunen.webs.com
Kuvaus:

Regendtropfen

Regendtropfen on täysin virtuaalinen talli. Siellä kasvatetaan trakehnereita ja joskus myös hieman holsteineja. Kaikilla hevosilla kilpaillaan hyvin aktiivisesti, niin kouluratsastuskilpailuissa kuin näyttelyissäkin. Regendtropfenista löytää myös vähän poneja, joilla tietenkin on näyttelysijoituksia ja valjakkoajosijoituksia. Yritän pitää Regendtropfenin hevosmäärän melko pienenä, hevosia saa olla enintään kaksikymmentä. Regendtropfen tarjoaa jalostukseen melkein kaiki orinsa, mutta erikseen sivuille on valittu osaavimmat ja menestyneimmät orit. Vaikka jotkut melko nuoret oriit olisivatkin menestyneimpiä kuin siitosoriit, niitä ei oteta mielellään siitoshevosiksi ennen kuin ne täyttävät kuusi vuotta. Regendtropfenissa järjestetään KRJ:n alaisia kouluratsastuskilpailuja melko useasti. Tervetuloa kilpailemaan!

Esittely

Regendtropfenin maisemat ovat hyvin, hyvin kauniit. Regendtropfenin ympärillä on hieman peltoa ja kauempana metsää. Pelloilta pääsee pienille kukkuloille, joissa on hyvä pohja ratsastukseen. Tallin viereiset pellot ovat tasaiset ja niissä on hyvä ratsastaa. Etenkin talvella treenailemme siellä hevosia. Kesällä osa peltoa, mahdollisimman pitkä- ja hyväruohoinen alue rajataan laitumiksi. Ennen kuin päästämme hevoset nauttimaan ruohoa tarkistamme laitumet todella huolellisesti. Muutenkin käymme katsomassa laitumet päivittäin. Sitten päästämmekin jo hevoset laitumelle, jolloin ne innostuvat ja näyttävät hienot liikkeensä hoitajilleen. Kesällä usein näkeekin suuren lauman hevosia laiduntamassa. Tallin vieressä on tarhoja, joita on yhteensä viisitoista. Tarhat jaetaan niin, että jokainen hevonen saa olla tarhassa vähintään kuusi tuntia, yleensä paljon enemmänkin. Tarhat putsataan talvella säännöllisesti kaksi kertaa yhdessä kuukaudessa, jolloin ne pysyvät puhtaina ja mukavina. Tarhassa hevosille on aina tarjolla heinää tai rehua. Siirrytäämpä sitten sisälle. Regendtropfen on uudistettu vuonna 2007. Ennen uudistusta talli oli aika vanha ja huonokuitenkin. Nykyisin se on kaunis kuin mikä. Kaikilla hevosilla on hyvät, puhtaat karsinat, jotka sisältävät kulmakupin, vesiauutomaatin ja ruokakupin. Talli lakaistaan joka päivä niin, ettei jää yhtäkään pölypalleroa lattialle. Siksi se onkin aina puhdas. Hevosten tavarat säilytetään niille tarkoitetussa varustehuoneessa. Karsinoissa on kalterit ja oven kohdalla kaltereissa on sellainen ns. U:n muotoinen aukko, josta hevonen voi työntää päänsä ulos. Tallissa on myös hoitokarsina, pesukarsina ja ihana solarium. Karsinoiden ja varustehuoneen lisäksi tallissa on rehuhuone ja loimienkuivatushuone. Jokaisessa huoneessa on siistiä ja ne siivotaan päivittäin. Siirrytäämpä taas ulos. Nyt näemme suuren maneesin ja sen vieressä olevan kentän. Maneesi on todellakin suuri 40x70. Kun maneesiin astuu sisälle, pääsee estevarastoon tai kanttiiniin. Siitä jatketaan matkaa toiselle ovelle, jonka jälkeen voi istuutua katsomoon tai jatkaa suoraan ratsastusalueeseen. Katsomossa on paikkoja noin 50 ihmiselle. Maneesissa on hyvä pölyämätön hiekka ja siinä on erittäin hyvä ratsastaa. Maneesin toisessa päädyssä on suuri ovi, josta kuljetaan hevosten kanssa. Oven molemmilla puolilla on selvät ja isot peilit. Ulkokenttä on n. 35x60 kokoinen, joten siellä mahtuu ratsastamaan hyvin. Kentälläkin on hyvää hiekkaa. Kenttää ympäröi valkoiset, 150 cm korkeat aidat. Kentällä on käytössä 3 metriset puomit, kun taas maneesissa käytetään 4 - 3 metrisiä. Kentän hiekka ei ime kovin hyvin sadevettä, joten sateen jälkeen on älykkäämpää siirtyä maneesiin.

Kategoriat: muu kilpatalli (KT)
Omistajat: Deanna (VRL-07383)