Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Talliprofiili: Rousseau Ponies

Tämä talli on lopettanut toimintansa!
Tallinumero: ROUS4719
Rekisteröity: Vuonna 2010 tai aiemmin.
Kotisivu: http://www.satulapset.net/rousseau
Kuvaus:

Tervetuloa Rousseau Poniesiin, eliystävien kesken RP'eehen taikka Rapsuun. Rousseau sai alkunsaRatsuponeja kasvattavana pientallina, mutta loppujen lopuksi Rousseausiirtyi welshien pariin, sekä pienimuotoiseen New Forest-kasvatukseenja parin muun ponirodun hallussa pitoon. Rousseau sai alkunsa kauniinakeväisenä päivänä 8. huhtikuuta vuonna 2007. Ulkoasu saatiin tallinsivuille vasta huhtikuun lopulla. Kasvatusta nykyään yritetäänmahdollistaa hyvin aktiiviseksi ja hyvälaatuiseksi, mutta Rousseaunhistoriassa kasvatteja teetettiin hyvin vähän, verrattuna nykyiseenmäärään. Kilpailutoimintaa järjestetään Rousseaussa kuukausittain.Valjakko-, este- ja koulukilpailut ovat yleisimpiä, mutta näiden kahdenlajin lomassa näkyy myös muita lajeja, kuten kenttäratsastusta janäyttelyitä. Näyttelyihin avoimia rotuja muutellaan kuukausittain,mutta aina löytyy muutama tallin oma rotu.

Rousseau Poniesin alueeseen kuuluu talli, talo, hyvät maastot, kuusitarhaa, kolme laidunta, isokenttä koulukilpailuja varten jaratsastukseen käytettävä vuonna 2007 valmistunut isopunainen maneesi.Maastojen reitit menevät pääasiassa noin puolentoista metrin leveillähiekkapoluilla metsässä, jotka ovat vartavasten ratsastukseen tehtyjä.Poluilla voi laukata ja ravata, ja yksi polku on ainoastaanmaastoesteitä varten, joten hevoset saavat myös erilaista treeniä,normaali treenistään poiketen. Kentällä on hyvä tasainen pohja, jasisältää myös vaativien koululuokkien numerot. Maneesissa on taashelppojen luokkien numerot, joten koulukisoissa voidaan pitää kaksiluokkaa kerrallaan. Kaikki hevoset tarhaavat pareittain reilunkokoisissa tarhoissa. Laitumelle hevoset pääsevät vain kesäisin.Kuitenkin ne toimivat laitumella ollessaan kilpailukäytössäsäännöllisesti. Joka vuoden heinäkuussa, kaikilla hevosilla on pieniloma elokuun alkuun asti, ilman kisausta ja saavat vain laiduntaa.

Toimintaa Rousseau Poniesissa on suhteellisen paljon tallin kokoonnähden. Kuukausittain järjestettävien kisojen rakoihin jää myös aikaavarsoille, astutuksille ja muulle toiminnalle. Kasvatustoimintaa onpyritty lisäämään tallin ensimmäisiin kuukausiin nähden ja huommattaviaparannuksia on siis tapahtunut. Nykyään varsoja syntyy kuukausittainuseita kappaleita. Kuitenkaan tallin tarkoituksena ei ole kamaliakasoja kilpailuita tai kasvatteja, vain yhdistää hevosia ja pitääpientä, sekä rauhallista tallia.

Luethan Rousseau Poniesin Esittelyn?
Kategoriat: siittola (ST), muu kilpatalli (KT)
Omistajat: Zettel (VRL-02149)