Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Talliprofiili: Sysiluoto

Tallinumero: SYSI6002
Rekisteröity: Vuonna 2010 tai aiemmin.
Kotisivu: http://haades.net/sysiluoto/
Kuvaus:

Suomalaisia suomessa. Eikös se olekin aivan loogista? Sysiluoto on virtuaalisessa Suomessa sijaitseva talli, jonka päätavoitteena on kasvattaa kapasiteetikkaita suomenhevosvarsoja lajiin kuin lajiin. Ei mikään mahdoton tavoite, vai mitä luulet?

Nimi Sysiluoto saattaa kuulostaa jonkun korvaan hieman omituiselta. Ehkä vaikka Annin Suomenhevoset olisi parempi - helpommin ymmärrettävämpi ainakin. Mutta itse rakastan tätä nimeä enkä tule sitä muuttamaan, vaikka kaikki muu tallissa muuttuisikin. Inspiraatio nimeen Sysiluoto tuli Ilkka Auerin fantasiakirjoista, joissa esiintyi sysiluohia. Jep, omituinen kirjamato tuo tallin pitäjä. Sysiluoto perustettiin 18. joulukuuta vuonna 2008.

Sysiluoto siis sijaitsee Suomessa, sen te jo tiedättekin. Tarkemmin sanottuna Sysiluodon pieni maaläntti sijaitsee aivan Pohjois-Suomessa, Torniossa. Pienen matkan päässä virtaa Torniojoki, josta lähtee pieni sivuhaara joka muodostaa tallin metsänlaitaan pienen lammikon. Lammikko+ hevoset on tietenkin yhtäkuin hevosten uittamista kesällä. Mutta vain ja ainoastaan kesällä - ellet sitten halua harrastaa avantouintia. Jos aurinkolomalle meinasit, voit kääntyäkin heti takaisin. Täällä ovat enemmän karvahatut kuin aurinkolasit tarpeen. Muahahaa.

Kategoriat: muu kilpatalli (KT)
Omistajat: Narie (VRL-08808)