Expagetallien tuki Ry

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Expagetallien tuki Ry
Lyhenne EttRy
Kohderyhmä Expagen käyttäjät
Alaisuus itsenäinen
Perustettu 2001
Ylläpitäjä Useita
Tilanne lopettanut
Omat sivut Expage.com/ettry
Ulkomaisia vastineita ei ole

EttRy perustettiin tukemaan ja auttamaan Expage.com osoitteessa talliaan pitäviä. Ensimmäiset merkit yhdistyksestä löytyvät web archivesta helmikuulta 2001 ja viimeiset päivitykset löytyvät syyskuulta 2004. Matkan varrella on ilmeisesti ollut useita pitäjiä, tai ainakin eri osa-alueilla on ollut omia pitäjiään. Ylläpitäjien nimistä ei ole varmuutta, sillä usein hän/he ovat viitanneet itseensä nimellä "EttRy:n väki".

Expage oli vuosituhannen vaihteessa todella suosittu ja helppokäyttöinen sivujentekopaikka etenkin virtuaaliharrastustaan aloittaville. Expagesivujen muokkausmahdollisuudet olivat kuitenkin rajalliset, ja pikkuhiljaa edistyneemmät harrastajat siirsivät tallinsa muiden sivutilan tarjoajien palvelimille ja pystyivät niiden kehittyneemmillä editoreilla tai itse html:ää kirjoittamalla tekemään hienompia sivuja kiun Expageen oli mahdollista tehdä. Tämä aiheutti ihailua ja kateutta useissa, Expageen tykästyneetkään eivät olleet innoissaan. Pian Expage-talleja alettiin syrjiä.

Lainaus EttRy:n sivuilta:

Nyt on alkanut hiljattain SUURI expage- tallien väheksyminen ja huonompina pitäminen. Esim. Geo-talleihin nähden. Expagella saa näet yhtä hyviä talleja kuin Geolla Siksi on perustettu tämä yhdistys - kaikkia expage- talleja varten. Jokainen Expage-talli on tervetullut mukaan toimintaamme ja sitä toivomme myös koko sydämestämme!

Yhdistys keräsi listaa tukitalleista, keräsi näiden ilmoituksia esimerkiksi kisoista tai myytävistä hevosista ja jossain vaiheessa myös kirjoitti lyhyitä arvosteluja talleista. Tarkoitus oli kerätä yhteen Expage-tallien omistajia ja näyttää muilla sivutiloilla oleville talleille että Expage-talleissakin on tasokkaita talleja.

Lähteet

EttRy (Web Archive)