Virtuaalinen Match Show Yhdistys

Virtuaaliwikistä
(Ohjattu sivulta Match Show yhdistys)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
'
Lyhenne MSY
Laji [[Match Show (Näyttelyt)]]
Alaisuus itsenäinen
Perustettu 2006
Ylläpitäjä sabina
Vanhat ylläpitäjät {{{v_ylläpitäjät}}}
Tilanne aktiivinen
Omat sivut http://msy.lumivuo.net/
Ulkomaisia vastineita ei

[[Luokka:Match Show (Näyttelyt)]]


MSY, eli virtuaalinen Match Show Yhdistys ottaa kalenteriinsa virtuaalisille hevosille järjestettyjä mätsäreitä ja jakaa tietoa mätsäreistä. Yhdistys ei ole varsinainen jaos, joten kalenteriin otetaan kaikki mätsärit eikä MSY vastaa tuloksista tai kilpailuiden viemisestä loppuun. Tarkoitus on vain kerätä yhteen listaan virtuaalimaailman mätsäreitä jotta niitä olisi helpompi löytää. Yhdistys tarjoaa tietoa mätsäreistä ja ohjeita tuloksiin, sekä luokkien järjestämiseen, mutta ei varsinaisesti valvo niiden käytäntöön panoa kalenterissa löytyvistä mätsäreistä.

Kalenteriin siis pääsee helposti ja tuomareitakin saa listalta tai hevostalli.netistä nopeasti. Mätsärit voi järjestää kuka tahansa ja riittää kun kutsu ilmoitetaan lomakkeella ylläpidolle, jolloin se lisätään kalenteriin. Tuloksien myöhästymistä ei valvota, vaan ne ovat kaikkien omalla vastuulla. Luokissa osallistujat jaetaan pareittain, ja pareista parempi saa punaisen nauhan ja huonompi sinisen nauhan. Kun kaikki parit on arvosteltu, kaikki punaiset pääsevät punaisten kehään ja kaikki siniset sinisten kehään. Punaisista parhaat palkitaan PUN1, PUN2 jne. palkinnoilla, sinisistä parhaat SIN1, SIN2 jne palkinnoilla. On järjestäjän itsensä päätettävissä miten näistä pääsee BIS-kehään. Yleisin on, että joka luokan PUN1 ja SIN1 menee BIS-kehään, mutta myös esim. vain PUN1 tai PUN1-2 ja SIN1 menee kehään. BIS-kehässä laitetaan luokkien parhaat järjestykseen.

Historia

Yhdistys sai alkunsa 2006 syksyllä Gingan toimesta. Jossain vaiheessa valta siirtyi Anette N:lle ja Hidoille. Noora H:lta MSY siirtyi Tierralle vuoden 2008 aikana. Tierralta yhdistys kävi taffelilla ja Nintsulla vuosina 2010-2011, mutta palasi Tierralle 2011 lopussa. Vuonna 2012 Luciana siirtyi ylläpitämään MSY'tä ja saman vuoden lopulla sabina aloitti toisena pitäjänä. Toukokuussa 2013 yhdistys jäi yksin sabinan vastuulle.

Yhdistyksen säännöt muuttuivat vähän kerrallaan ja useampaan otteeseen vuosien varrella, nykyisen muotonsa ne saivat vuoden 2011 lopussa. Tällöin päätettiin että jaos ei enää valvo millään tavalla kilpailuiden järjestäjiä, vaan pyrkii vain jakamaan tietoa ja keräämään kaikki mätsärit samaan listaan.

Ylläpitäjät

  • Ginga 2006 - ?
  • Anette N ja Hidoi ? - ?
  • Noora H ? - 2008
  • Tierra 2008 - 2010
  • taffel 2010 - 2010
  • Nintsu 2010 - 2011
  • Tierra 2011 - 2012
  • Luciana 2012 - 2013
  • sabina 2012 ->