Villeihin painottuneet

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Villeihin painottuneet
Lyhenne VPA
Kohderyhmä villejä kilpailuja kilpailevat harrastajat
Alaisuus itsenäinen
Perustettu 07/2008
Ylläpitäjä Violet 2008-2013
Tuire 2013-
Tilanne kalenteri aktiivinen, muuten hiljainen
Omat sivut http://virtuaali.zafiro.ws/villit/
Ulkomaisia vastineita -

VPA:n perusajatus on tukea villien kilpailujen järjestämistä ja edistää niiden asemaa virtuaalimaailmassa jaosten alaisten kilpailujen rinnalla ja vaihtoehtona niille. Kilpaillakseen VPA:n kalenteriin ilmoitetuissa kilpailuissa ei tarvitse olla missään yhteydessä VRL:oon (eli harrastajalla ei tarvitse olla VRL-tunnusta tai hevosella VH-numeroa). Idea VPA:sta esiteltiin hevostalli.netissä ensimmäisen kerran 16.07.2008 ja sen saatua positiivista palautetta, yhdistys nousi pystyyn melko pian esittelyn jälkeen.

Yhdistyksen kalenteriin voi ilmoittaa minkä tahansa lajin kilpailuja, jotka eivät ole minkään muun kilpailuyhdistyksen tai -jaoksen alaisia. Lisäksi yhdistys järjestää laatuarvostelutilaisuuksia villejä kilpailuja kisanneille hevosille.

Villi-cup

VPA järjestää myös Villi-Cupia, joka tuottaa lisäpisteitä laatuarvosteluun. Villi-Cupia on järjestetty vuodesta 2015 lähtien jokaisena parillisena kuukautena, tätä ennen cup järjestettiin kuukausittain.

Villi-Cupissa on kilpailtu alkuvuodesta 2014 alkaen koulu- ja esteratsastuksen lisäksi myös kenttä- ja maastoesteratsastuksessa sekä valjakkoajossa. Vuonna 2014 Cupin lajivalikoimaan kuului myös lännenratsastus, joka kuitenkin poistui lajivalikoimasta vuonna 2015 olemattoman osallistujamäärän seurauksena.

Lähteet