Virtuaalikasvattajainliitto

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Virtuaalikasvattajainliitto
Lyhenne VKL
Kohderyhmä kasvattajat
Alaisuus itsenäinen, välillä VRL:on alainen
Perustettu 2001
Ylläpitäjä Taz & Freja- 2001?
emilia 2001-2002?
Nether 2004-2005
Tilanne lopettanut
Omat sivut Internet Archiven kautta
Ulkomaisia vastineita ei ole

VKL oli itsenäinen liitto, joka piti kirjaa virtuaalihevosilla käytetyistä kasvattajanimistä sekä kokosi yhteen listaan parhaita jalostusoreja. Liitto myös järjesti kasvattajapäiviä, joilla ansioituneimmat kasvattajat palkittiin.

Kasvattajanimensä saattoi rekisteröidä VKL:oon tekemällä ilmoituksen sivuston ylläpitäjälle. Samaa kasvattajanimeä ei voitu rekisteröidä kahdesti, vaan nimet pyrittiin pitämään talli- tai henkilökohtaisina. Vain valmiilla talleilla ja yksityishenkilöillä oli oikeus anoa kasvattajanimiä. Uuden kasvattajanimen oli erotuttava selvästi jo rekisteröidyistä kasvattajanimistä eikä se saanut olla hyvän maun vastainen. Kerran rekisteröityä nimeä ei poistettu liiton listoilta, vaikka talli olisi lopettanut. Tällainen nimi siirrettiin "lukittujen listalle", josta sen saattoi anoa käyttöönsä vain se henkilö, jolla nimi oli aiemminkin ollut käytössä. Yhdellä tallilla oli mahdollisuus anoa korkeintaan kahdeksan eri kasvattajanimeä.

Kenen tahansa oli mahdollista ilmoittaa orinsa orilistalle, jonka tarkoitus oli helpottaa kasvattajien etsintää, kun nämä hakivat sopivia oreja tammoilleen. Oreille ei asetettu mitään erillisiä vaatimuksia ja ne listattiin rodun mukaan. Yhdellä omistajalla oli mahdollisuus ilmoittaa listalle kahdeksan oria.

Tunnetut kasvattajapäivillä voittaneet tallit ja henkilöt:
Virtuaalimaailman Kasvattaja Kevät 2004: Tanja (FNR) (talli: Fanononé, kasvattajanimi: FNS, pisteet: 362)

Lähteet

[1] [2] [3] [4] [5]