Virtuaalinen irlannincob yhdistys

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Virtuaalinen Irlannincob yhdistys
Lyhenne VICY
Rodut Irlannincob
Alaisuus itsenäinen
Perustettu 2010
Ylläpitäjä Ireth & Em.
Tilanne ?
Omat sivut http://vicy.karkkimeri.net/index.html
Ulkomaisia vastineita -

Virtuaalinen irlannincob yhdistys eli VICY perustettiin 2010 parantamaan irlannincobien tilannetta ja asemaa virtuaalimaailmassa. Tavoitteena on luoda kasvattajien välille yhteistyötä ja täten tukea kasvatustoimintaa ja edistää sitä.

VICY ei kuitenkaan ole virtuaalimaailman ensimmäinen irlannincobyhdistys, sillä jo 2006 oli olemassa Virtuaalinen irlannincobyhdistys, joka tunnettiin myös lyhenteellä VICY. Kyseinen yhdistys ei kuitenkaan ole ollut toiminnassa pitkään ja sen viimeisimmät sivut ovat vuodelta 2006. Sen toimintaan kuului irlannincobien rekisteröiminen, orilistan ylläpitäminen, kasvattajien listaaminen ja toiminnan järjestäminen.

Nykyisen VICY:n toimintaan kuuluu orilistaus, kasvattajalistaus, laatuarvostelut sekä muu toiminta, johon sisältyvät erilaiset valmennukset ja kilpailut. Yhdistyksen yksi suurimmista tavoitteista on saada ihmiset ymmärtämään, millainen rotu irlannincob todella on ja samalla saada sitä suositummaksi. VICY kannustaa harrastajia pitkäjänteiseen ja laadukkaaseen kasvatustyöhön ja palkitsee rodun edustajia laatuarvostelussaan.

Yhdistyksen nykyiset ylläpitäjät ovat Em. ja Ireth, jotka myös perustivat nykyisen VICY:n.