Tiedotukset - 2012

Virma etsii sisällöntuottajia! - 07.11.2012 10:16

Uusi Virma ilmestyy joulukuun alussa ja etsii kiinnostuneita kirjoittajia ja kuvittajia. Onko sinulla juttuidea tai haluaisitko saada vaikka sarjakuviasi julkaistua? Virma on sinulle oikea paikka aloittaa!

Jutun kirjoittamalla tai kuvittamalla saat työkokemusta ja kirjoitan mielelläni vapaaehtoistyöstä työtodistuksen auttamaan esimerkiksi TET- tai kesätyöpaikan haussa. Lisäksi...

Lue koko teksti

Kilpailusääntömuutoksia ja järjestelmän kehittämistä - 06.11.2012 11:42

Jaostenpitäjät ovat saaneet tiedon, että tästä lähin kilpailuja voi anoa samalle päivälle useammat saman jaoksen alaiset kilpailut, kunhan edelliset päivän kilpailut ovat saaneet jo tulokset. Muutos tulee voimaan jaosten omien aikataulujen mukaisesti. Muistathan käydä tarkastamassa, löytyykö kyseinen sääntö jo jaosten omilta sivuilta. Tällä hetkellä säännön ovat jo päivi...

Lue koko teksti

Hevosrekisterin ohjeistusta päivitetty - 10.10.2012 10:25

Hevosrekisterin rekisteröintiohjetta on laajojen tulkintamahdollisuuksien vuoksi päivitetty vastaamaan nykyaikaa. Suuria muutoksia ohjeeseen ei tullut.

Rekisterin työntekijöille on lähetetty uusi ohjeistus, joka vastaa paremmin sivuilla ollutta rekisteröintiohjetta sekä sivujen rekisteröintioh...

Lue koko teksti

Kilpailujärjestelmään päivityksiä - 10.09.2012 14:03

Kilpailukalenteri ja tulosten hyväksyntä ovat päässeet jo vauhtiin. Tässä hiukan tiedotetta tulevasta ja mitä tulee muistaa.

Kaikki manuaalikalenterin aikana pidetyt kisat voi lähettää vanhojen tulosten ilmoittamisen kautta. Ennen 01.07....

Lue koko teksti

Mikä Virma? - 31.08.2012 18:47

Virma on Virtuaalisen Ratsastajainliiton julkaisema nettilehti, joka ottaa kantaa virtuaalimaailman tämänhetkiseen tilanteeseen.

Virmassa 1/12 käydään läpi miten käyttäydytään valokuvaajana näyttelyissä, gotlanninrussien tämänhetkistä tilannetta ja vilkaistaan yksityistalleja. Lehti on 14-sivuinen julkaisu.

Onko sinulla juttuidea tai haluaisitko kuvittaa Virma...

Lue koko teksti

Kilpailukalenterit ovat avattu - 31.08.2012 13:23

Kauan odotetut kilpailukalenterit sekä kilpailuiden anominen VRL:n kautta on nyt avattu. Tulosjono ja -arkisto pyritään avaamaan viikonlopuksi, jotta vanhoja tuloksia voidaan alkaa lisätä tietokantaan.

Leikkiin lähtivät KRJ, ERJ, KERJ, ARJ, VVJ ja WRJ yhteisen kisakalenterin kanssa ja KRJ:lle sekä ERJ:lle onkin jo avattu ylläpitopuoli. Muut jaokset joutuvat vielä odottelemaa...

Lue koko teksti

Kerää porkkanoita! - 10.07.2012 15:56

Tänään julkaistiin uusi ominaisuus: porkkanat. Porkkanat löytyvät VRL-profiilistasi ja niitä saa erilaisista vapaaehtoistöistä sekä auttamisesta.

Lisää tapoja, joilla porkkanoita voi ansaita, voi ehdottaa ylläpidolle os. yllapito@virtuaalihevoset.net!

Käyttötavat porkkanoille on tulossa my...

Lue koko teksti

Seurarekisteriin töihin? - 10.07.2012 10:18

Seurarekisteri kaipaa yhtä aktiivista seurahyväksyjää. Hommassa on opettelua, mutta se on myös hyvin helppoa ja vähän aikaa vievää (n. 1 tunti / kk).

Mikäli olet kiinnostunut hommasta, ota yhteys vapaamuotoisella hakemuksella (mainitse ainakin VRL-tunnus, taustaasi ja vastuutehtäviäsi) tyovoima(a)virtuaalihevoset.net-osoitteeseen.

Uusi välilehti: Jalostus ja kasvatus - 30.05.2012 16:21

Jalostus ja kasvatus -välilehti on nyt avattu. Tällä hetkellä toimintoja ovat kasvattajanimien haku sekä profiilien katselut. Kasvattajanimen profiilista löytää esimerkiksi kasvattajan VRL-tunnuksen ja kasvattajanimelle merkityt rodut.

Jatkossa toivottavasti pääsemme nopeasti lisäämään tämänkin v...

Lue koko teksti

Mystisiä salasananvaihtoja - 16.05.2012 01:34

16.5.2012 yöllä usea käyttäjä on saanut sähköpostiinsa salasananvaihtohjeet, vaikkei ole yrittänyt vaihtaa salasanaa VRL-tunnukselleen. Kehotamme kaikkia, joille viesti tuli, VRL:n ylläpidon puolesta vaihtamaan salasanansa uuteen. Vaikka salasanaa ei voi vaihtaa ilman varmistusta, on mahdollista että salasanoja on tätä kautta yritetty urkkia.

Teimme tapahtuman vuoksi m...

Lue koko teksti