Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

VRL:lle hallitus + hakuohjeet - 18.06.2006 21:06

Virtuaalinen ratsastajainliitto on viimeisen vuoden aikana kasvanut niin nopeasti, että on tullut ajankohtaiseksi hajauttaa hallintoa. Ajatus useammasta ihmisestä koostuvasta hallituksesta on saanut yleistä kannatusta ja positiivista palautetta, joten se aiotaan ottaa nyt käyttöön. Päätöksellä ei ole mitään tekemistä VM2010-keskustelun kanssa, vaan sitä on suunniteltu jo pidempään.

VRL:n hallitus valitaan heinäkuun loppuun mennessä. Hallituksen jäsenten määrää ei ole vielä päätetty. Tärkeämpää kuin saada tietty luku täyteen on löytää ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita VRL:n toiminnan parantamisesta ja tulevat hyvin toimeen keskenään.

Jokaisella hallituksen jäsenellä tulee olemaan oma, pitkälti nimellinen toimialueensa. Toimialueet sovitaan hallituksen jäsenten kesken, kun hallitus on valittu. Toimialueet eivät ole samat kuin FVP:ssä julkaistussa draftissa.

= Hallituksen jäsenten valinta: =

Hallituksen jäsenet valitaan kesän 2006 aikana. Hakijoiden on lähetettävä hakemuksensa kesäkuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen vrl@virtuaalihevoset.net. Otsikoksi "Hakemus VRL:n hallitukseen" tai muuta asiaan liittyvää, niin se ei toivottavasti huku muiden viestien joukkoon. Hakemukseen ei tarvitse laittaa kuin oma nimi(merkki), sähköpostiosoite ja ilmoitus siitä, että haluaa VRL:n hallitukseen. Paluupostissa saat pelottavan pitkän kyselylomakkeen, jota voit täytellä aikasi kuluksi.

Heinäkuussa järjestetään yleinen äänestys. Jäsenet valitaan äänestyksen ja Meepun mielipiteen perusteella.

Ne, jotka eivät ehdi hakea ennen kesäkuun loppua, voivat yrittää hakea siihen asti, kunnes hallitus on valittu. Päätöksen myöhäisten hakijoiden valinnasta tekee Meepu yksin.

= Mitä hallitukselta vaaditaan? =

Hallitukseen etsitään aktiivisia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita virtuaalimaailman kehittämisestä. Tehtävä vaatii paljon aikaa ja vaivaa, joten kovin kiireisten ihmisten kannattaa harkita tarkkaan ennen hakemista. Taitoa kirjoittaa suomea sujuvasti ja selittää asioita ymmärrettävästi tarvitaan ehdottomasti.

Hallitusten jäsenten ei tarvitse osata tehdä nettisivuja, vaikkei siitä tietenkään haittaakaan ole.