Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Rekisteröijille pientä infoa - 09.07.2006 17:18

Nyt on tähän mennessä rekisteröity noin 13 500 hevosta ja kiinnittäisin huomiota rekisterihakemuksen täyttöön.

Sillä pakollisia tietoja ovat nimi, osoite, syntymäaika, rotu ja sukupuoli. Sitten tietenkin omistajan VRL-tunnus tai vaihtoehtoisesti nimi ja s-posti osoite. (Jokaisella hevosella pitää olla OMA sivu!)

Nyt kuitenkin on paljon sellaisia hakemuksia, joissa ei ole hevosen syntymäaikaa (tai sitten on vain heitetty joku syntymäaika) ja se sama syntymäaika pitäisi myös löytyä hevosen sivuilta.

Sitten on myös erittäin paljon hakemuksia, joissa yritetään samaa hevosta kahteen kertaan rekisteriin ja samasta hevosesta on lähetetty peräkkäin monta hakemusta (minun kohdalleni parhaimmillaan yhdestä hevosesta on tullut 5kpl hakemuksia perä jälkeen).

Myös on tapauksia, joissa hevonen on myyty ja seuraava omistaja haluaa sen rekisteriin (hevosella on jo ollut rekisterinumero rekisterissä), silloin teidän pitää pyytää ent. omistajaa siirtämään se teidän VRL-tunnukselle.

Suosittelisin, että lähetätte vain YHDEN hakemuksen per hevonen VAIKKA siinä olisikin virheitä, sillä kyllä sitten saat ilmoituksen pääsikö se rekisteriin vai ei.

Onko teille niin tärkeää saada nopeasti jokin rekisteri numero, että ei viitsi odottaa vaan lähettävät monta hakemusta peräkkäin? (olisi hienoa tietää..)
Niitä on kyllä erittäin hieno sitten selvittää kun hyväksyy ensimmäisen vaikka siellä olisin esim. suvussa isällä tai emällä väärä nimi (mutta sehän ei ole pakollinen tieto). Sitten tulee samasta hepasta muutama hakemus lisää ja silloin se on jo rekisterissä.

En yleistä ketään enkä syytä, mutta tällä auttaisitte rekisteröinti hakemusten nopeampaa käsittelyä.
(Sitähän kaikki toivovat?)

Ja muistakaa tarkistaa AINA ennen lähetystä, että tiedot ovat oikein ja ne joilla ei ole VRL-tunnusta kestää kauan, että saavat tiedot korjattua sillä Meepulla on varmasti muitakin kiireitä kuin tietojen korjaamista. Suosittelen siis, että kaikilla olisi VRL-tunnus. :)

Hyvää kesän jatkoa kaikille tasapuolisesti, me rekisteriin hyväksyjät yritämme saada tuon n. 300 hevosen jonon purettua... ;)


Joskus joku kysyi, että mitäs sitten jos hevosta ei ole hyväksytty rekisteriin, silloin jos se ei ole vielä rekisterissä saa toki lähettää uuden hakemuksen. Ja jos joskus tulee hylkäyksiä, joissa ei kerrota hylkäyksen syytä on rekisteriin hyväksyjällä sattunut pieni moka ja "unohtanut" kertoa syyn. Silloin vain uutta hakemusta täyttämään.
Jos sinulla on kysyttävää laitta tänne niin yritämme vastata.