Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

VNT etsii työntekijöitä - 31.08.2008 13:24

VNT eli VRL:n virtuaalinen näyttelytoiminta etsii siis asiantuntijoita sekä tuomareita.

Asiantuntijoiden tehtävä on jakaa tietoa rakennetuntemuksestaan tuomarikokelaille VRL:n foorumissa, missä tuomareiden koulutustapahtuu. Asiantuntijoilta siis edellytetään vankkaa tietoa ja taitoa jostain rodusta ja halua jakaa omaa tietoaan muille. Voit siis suuntautua vain yhteen tai muutamaan rotuun, eli kaikkien rotujen rakennetuntemus ei ole pakollista. Tuomariksi ei ole asiantuntijan pakko ryhtyä, mutta se olisi hienoa.

Tuomareiden tehtävänä taas tulee olla tulevaisuudessa tuomaroida näyttelyissä. Ensin he kuitenkin kouluttautuvat foorumissa missä voi esimerkiksi esittää kysymyksiä ja lukea rakenneoppaita (joita parhaillaan kirjoitetaan). Kun tuomarikokelaat kokeavat olevansa itse valmiita (eli heti kuin vain mahdollista), he suorittavat minulle tuomarikokeen. Suoritettuaan tämän (ja saatuaan hyväksytysti läpi) he pääsevät tuomaroimaan.

Tuomareilta vaaditaan ennen kaikkea kiinnostusta ja halua oppia. Aikaisempi rakennetuntemus ei ole pakollista, mutta ainahan se on helpompaa.

Kaikki siis vain rohkeasti hakemaan joko asiantuntijaksi tai/ja tuomariksi. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen vnt@virtuaalihevoset.net ja mieluiten asiallisesti otsikoituna.

Jos jotain jäi epäselväksi, niin kysykää ihmeessä. Yritän vastata parhaani mukaan tiedoillani.

Natalie V. / aretha, VRL-0062 - VNT:n uusi ylläpitäjä