Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Hevos- ja tallirekisterin muutokset - 22.10.2008 09:59

Henkilökunta on pari päivää sitten saanut käyttöönsä viimein hevos- ja tallirekisterin muutoslomakkeet. Kaikki tähän mennessä tulleet muutospostit yritetään käydä läpi mahdollisimman pian. Valitettavasti kuitenkin rekistereillä on niin paljon työntekijöitä lukemassa samaa postia, että jokin maili saattaa jäädä huomaamatta (varsinkin, jos niistä puuttuu AINA tarvittavat tallin/hevosen id eli VH/#-tunnus tai uuden omistajan VRL-tunnus). Näissä tapauksissa pahoittelemme kovasti ja pyydämme lähettämään uuden viestin myöhemmin.

Suuresta jonosta johtuen jonon purkamisessa näillä näkymin kestää vielä jonkin aikaa - toivomme kärsivällisyyttä. VRL:n foorumille on tullut muutamia kyselyitä aiheeseen liittyen.

Tallien kategoriamuutokset / hävinneiden kategorioiden lisäämisiä otetaan vastaan myös talliarvostelu@virtuaalihevoset.net-postiin, josta ne saadaan nopeammin hoidettua kuin rekisterit@-mailista, johon tulee kaikkia rekisterejä koskevaa postia.

rekisterit@virtuaalihevoset.net-postiin voi lähettää muutosviestejä tälläkin hetkellä, mutta toivomme, että ei-niin-kriittisten muutosten kanssa voitaisiin odottaa esim. pari viikkoa ennen postin lähettämistä.