Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

YLA:lle haussa lisää varatuomareita - 26.10.2008 14:30

Yleislaatuarvostelussa on vapaana neljä tuomarin paikkaa: varatuomaria kaipaavan C-ponit, puoliveriset, kylmäveriset ja piirretyt hevoset.

Varatuomarit arvostelevat hevosia silloin kun päätuomari ei ehdi tai jos päätuomarin omia eläimiä on mukana hänen omissa luokissaan - töitä ei siis välttämättä ole edes joka toinen kuukausi.

Tuomarilta toivotaan jonkinlaista kokemusta siitä roturyhmästä jonka haluaisi tuomaroitavakseen ottaa ja muutenkin kokemus virtuaalihevosista on hyväksi. Ikärajaa ei ole, mutta sääntöjenluku ja -noudatustaito on välttämätön. Tuomarien toivotaan tietystikin olevan mahdollisimman pitkäaikaisia.

Hakemukset samalla kaavalla kuin ennenkin, eli
\"Tuomariksi saa itseään ehdottaa kertomalla itsestään, kokemuksesta omasta hakukohteestaan (esim. täysiveriset, sekä IRL & virtuaalisesti), etsimällä yhden huonon (matala YLA3, ei palkintoa, ei hylättävää hevosta) ja yhden hyvän (YLA1/YLA2 korkea) oman kategorian hevosen, jota ei ole arvosteltu YLAssa, sekä arvioimalla miksi hyvä on hyvä ja huono huono, miten parantaisi, jne. (ei tarvitse olla pitkä juttu). Nämä eivät tule yleiseen tietoon.\"

Hakemukset sähköpostiin yla@virtuaalihevoset.net asiallisesti otsikoituna. Haku jatkuu niin pitkään kunnes sopivat tuomarit löydetään.