Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Toisten kohtelu - 17.01.2009 13:14

Alan olla jo kyllästynyttäkin kyllästyneempi virtuaalimaailman minäkeskeiseen asenteeseen, jossa toisten huomioonottaminen on pahempi kirosana kuin kaikki muut yhteensä.

Kilpailujen järjestämisen tarkoitus on luoda yhteistä hyvää. Sinä järjestät kisat joihin muut saavat osallistua ja vastineeksi muut järjestävät kisoja joihin sinä saat osallistua. Vaikka et ikinä osallistuisikaan muihin kuin omiin kisoihisi, on taustalla silti sama ajatus ja sinä vain päätät jättää sen käyttämättä.

Kilpailujärjestäjältä odotetaan siis KUNNIOITTAVAA ja ASIALLISTA asennetta kaikkia muita kilpailijoita ja kilpailujärjestäjiä kohtaan. Säännöt ovat YHTEISEN HYVÄN edesauttamiseksi säädettyjä, ei kenenkään työn vaikeuttamiseksi tai hankaloittamiseksi tehtyjä, ja sääntöjä noudattavien ihmisiä tulee kohdella ASIANMUKAISELLA ARVOSTUKSELLA.

Tälläistä kohtelua EI OLE nyt kilpailukutsuissa esiintyvät fraasit kuten \"KRJ 4-6 (tai jos tahdot olla hankala, KRJ 5)\" tai \"jos välttämättä haluat aiheuttaa minulle lisätyötä, osallistu vain tähän kutsuun ERJ86\". Jatkossa tälläisiä sanamuotoja ei kutsuissa käytetä, tai jos käytetään niin ne kilpailut voi suoraan jättää anomatta VRL:n kalenteriin.

Sinä olet kilpailujärjestänä vastuussa omasta käytöksestäsi kilpailijoita kohtaan, eikä järjestäjän titteli anna sinulle minkäänlaista oikeutta kohdella toisia ihmisiä huonosti.