Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Laatuarvostelut kulkevat jälkijunassa. - 07.11.2009 10:52

Aivan ensimmäiseksi KRJ pahoittelee rutkasti myöhässä olevia laatuarvostelutuloksiaan! Syy tähän on kuitenkin yksinkertainen - ja te kaikki voitte siihen vaikuttaa: tuomareiden puutos! Osa aktiivivista tuomareistamme on vasti\'ikään lopettanut hommansa, osa ei vastaa tuomaripyyntöihin ollenkaan ja sitten se yksi kolmasosa hoitaa hommanssa kuten pitääkin, suuri kiitos siitä Heille!

Paikkoja ON AUKI tuomareille, laita vapaamuotoista hakemusta e-mailiin virtuaali@dopehat.net, jos olet kiinnostunut mistä tahansa osa-alueen tuomaroinnista, sinulla on aikaa tälle ja KRJ:n pelisäännöt tältä saralta ovat sinulle edes jotenkuten tuttuja! Hakemuksia saa ja pitää laittaa 30.11 asti.

Uusi laatuarvostelu kutsu julkaistaan heti, kun syyskuun tilaisuudesta saamme tulokset julki! Tämä tapahtuu viimeistään joulukuun alussa, jolloin julkaistaan kaksi uutta kutsua.

Nauttikaa ensilumesta jos sitä sinnepäin satoi! Ja muuten tasapuolisesti hyvät talvenjatkot kaikille!

~ Sonoko D. / Absinth (VRL-0100)
Kouluratsastusjaos
virtuaali@dopehat.net