Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Kilpailukalenterit ovat avattu - 31.08.2012 13:23

Kauan odotetut kilpailukalenterit sekä kilpailuiden anominen VRL:n kautta on nyt avattu. Tulosjono ja -arkisto pyritään avaamaan viikonlopuksi, jotta vanhoja tuloksia voidaan alkaa lisätä tietokantaan.

Leikkiin lähtivät KRJ, ERJ, KERJ, ARJ, VVJ ja WRJ yhteisen kisakalenterin kanssa ja KRJ:lle sekä ERJ:lle onkin jo avattu ylläpitopuoli. Muut jaokset joutuvat vielä odottelemaan niin kauan, että lisätiedot ylläpitäjiltä saadaan ylläpitopuolen perustamiseksi. 1.9.2012 saa ensimmäisiä kilpailuja hyväksyä VRL:n puolelta, mutta jaoksille on annettu valta tässä asiassa päättää, koska alkavat hyväksyä vain VRL:n kautta kisoja kalenteriin.

Uutta ja vanhaa ovat tietenkin etuuspisteet, jotka vähän säätelevät kilpailusysteemiä. Uutena ominaisuutena kärsimättömille harrastajille on lisätty ehto, että jos ensimmäisistä kisoista tulokset saadaan viikon sisällä kisapäivästä, vastuuhenkilö saa kaksi etuuspistettä yhden sijaan, ja siirtyy heti seuraavalle tasolle.

Seurakilpailuja saa taas järjestää! Ohjeistusta päivitetään kattavammaksi vielä jatkossa. Seurakisoja voi hyväksyä oman seuran hallinnasta ja sieltä myös näkee, montako vain seuralle avointa kisaa seura saa pitää kuukaudessa.

Järjestelmää vielä kehitetään, ja palautetta otetaan mielellään vastaan osoitteessa yllapito(a)virtuaalihevoset.net.