Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Vapaaehtoistyötä tarjolla - 10.01.2013 10:45

VRL hakee jatkuvasti uusia kasvoja vapaaehtoistyöntekijöiksi rekistereiden ja hallinnon puolelle.

Ratsuponiohjeistuksen päivitys

Haetaan päivittäjää rekisteröijien ratsuponiohjeistukseen. Pohjana käytetään vanhaa ratsuponirekisteröintiohjetta. Päivittäjän tulisi olla kiinnostunut ratsuponeista rotuna ja tietenkin ymmärtää niiden periytymistä niin, ettei ohjeeseen jäisi virheitä. Olisi kiva, jos päivittäjällä olisi kokemusta hevosrekisterityöstä. Mahdollisuus olisi jäädä ratsuponitukihenkilöksi, eli kysymystapauksissa auttaisi ratsuponirekisteröijiä ja saisi itse oikeudet tuonne hyväksynnän puolelle.

Päivitykseen menee luultavasti muutama tunti, mutta "jatkuva" työ olisi n. pari tuntia kuukaudessa. Tukihenkilöltä vaaditaan pitkäjänteisyyttä ja hermoja. Tehtävään perehdytetään.

Työvoimavastaava

Etsinnässä olisi vastuuntuntoinen, mielellään vanhempi ja virtuaalimaailmassa pitkään vaikuttanut ihminen, joka haluaisi lähteä työvoimavastaajaksi. Käytännössä tämä tarkoittaisi jo-olemassaolevien listojen ylläpitoa, työvoiman valitsemista, valvomista ja ohjeistamista, hakemusten lukemista ja ilmoitusten laittoa. Tähän pestiin hakiessa täytyy muistaa, että käytännössä toimit VRL:n kasvoina - sinulta täytyy löytyä kärsivällisyyttä, ystävällisyyttä ja myös jonkin verran taitoa opettaa.

Tehtävä vie 4-10 tuntia kuukaudessa ja vaatii paljon motivaatiota. Aina homma ei ole rankkaa, vaan hauskaakin, mutta valitettavasti myös ne ongelmakohdat sieltä löytyvät. Työvoimavastaavan tulisi olla aina tavoitettavissa, että pystyn seuraamaan ja reagoimaan, jos esimerkiksi apua tarvitaan johonkin asiaan.

Kerrothan hakemuksessa laajasti virtuaalihistoriastasi ja kokemuksestasi yleensä vastuutehtävissä (IRL, URL). Tehtävään perehdytetään.