Tiedotukset

Rekry: NJ:lle uusi ylläpitäjä. - 15.10.2015 09:22

Kerpan valtuutuksella järjestän ylläpitäjä haun NJ:lle ja ilmoitan jo heti alkuun, että jos uutta ylläpitäjää ei löydy, jää NJ pyörimään omillaan ilman ylläpitäjää.

Uudelta ylläpitäjältä vaaditaan pitkää pinnaa, sillä kautta aikojen NJ on saanut paljon suoranaista paskaa niskaansa. Lisäksi vaaditaan sääntöjen ehdotonta tuntemusta, aikaa ainakin 3-4 kertaa viikossa kurkata kalenterin jonot tai palkata tähän uusia ihmisiä sekä olla sähköpostitse tavoitettavissa. Ikää tulisi olla mielellään yli 15-vuotta, mutta tästä voidaan joustaa.

Kerppa sanoi, että hän voi mahdollisesti perehdyttää uutta ylläpitäjää jos kerkeää.

Uusi ylläpitäjä voi toimia anonyymisti ylläpidossa, jos ei tahdo nimeään julkisesti esille mahdollisen paskamyrskyn vuoksi. Lisäksi on mahdollista, että NJ:n ylläpitoon valitaan isompi porukka, jotka tekevät yhdessä päätökset ym. kunhan ylläpidossa on nimettynä yksi henkilö joka loppupeleissä vastaa kaikesta.

Kerron myös jo etukäteen, että vaikka olen jaosvastaava, en tiedä NJ:n toiminnasta pahemmin eikä se kuulu varsinaisesti vastuualueeseeni, joten minä en valitettavasti osaa olla apuna NJ:n pyörityksessä.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: jaokset@virtuaalihevoset.net