Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

VRL 2.0. on auki! - 16.03.2021 14:28

VRL 2.0 on nyt auki - kiitämme lämpimästi jokaista, joka on ollut mukana matkassa rakentamassa 20-luvun liittoa. Uudentyyppinen alusta on tuonut mukanaan monenlaisia mahdollisuuksia; esimerkiksi hevosten tietojen muokkaaminen on aikaisempaa vapaampaa, rekisterijonoja on vapautettu, kilpailuanomusten muokkaaminen on virhetilanteissa mahdollista heti anomisen jälkeen ja kirsikkana kakun päällä liitto mahdollistaa jaosten, rotuyhdistysten ja kantakirjojen toimimisen VRL:n alla.

- Pyydämme ilmoittamaan virheilmoituksista tai rikkinäisistä toiminnoista Marsupienelle (sähköposti marsupieni@gmail.com tai discord), jotta ne saadaan korjattua. Jos mahdollista, liitä mukaan kuvankaappaus ja kertomus siitä, miten bugi tuli vastaan. Keskitymme tällä hetkellä jo olemassa oleviin toimintoihin, ideat jatkokehitykseen kerätään myöhemmin.
- Väri- ja rotulisäykset, tietokannallisten virheiden korjaukset ja muokkauspyynnöt ynnä muut tulee lähettää tuen http://virtuaalihevoset.net/tuki kautta ylläpidolle ja rekisterityöntekijöille.

Tärkeää huomioitavaa:
- Jatkossa VRL:n alaiset tapahtumat vaativat omistajan VRL-tunnuksen lisäksi VH-tunnuksen. Vaadimme VH-tunnusta, sillä tällä tavoin saamme kerrytettyä arvokasta dataa hevosten VH-profiileihin, jotka eivät katoa vaikka esimerkiksi hevosen sivut katoavat netistä.
- Domainin siirron jälkeen vanha hevosprofiilin url uudelleenohjaa uuteen, eli vanhoja VH-tunnusten linkkejä ei tarvitse muokata.
- Vanhantyyppisistä porrastetuista voi ilmoittaa tulokset osoitteella http://ec2-54-171-13-229.eu-west-1.compute.amazonaws.com/kilpailutoiminta/ilmoita_tulokset/[ID] (ja kisan ID:n saa omien kisojen porrastettuvälilehdeltä)