Tiedotukset

Terveiset Maastoestejaokselta - 24.04.2021 20:20

Maastoestejaosta oltiin toivottu liiton alaisuuteen jo hyvän aikaa ja nyt tämä toive on toteutunut. Kisat ovat lähteneet mukavasti rullaamaan sekä perinteisissä että porrastetuissa alun hienosäätöjen jälkeen. MEJL palkinnot on syötetty hevosten profiileihin ja tullaan jatkossakin sinne laittamaan.


Jaos hakee riveihinsä muutamaa kalenterityöntekijää. Jaoksen alaisena järjestetään perinteisiä ja porrastettuja kilpailuita, joiden sääntöihin MEJ alaisena pidettäessä työntekijän tulisi perehtyä. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen maastoeste@gmail.com. Ilmoitathan sähköpostissasi nimimerkkisi, VRL-tunnuksesi sekä mahdollisen kokemuksesi maastoestejaoksen kilpailuista tai kalenterihyväksynnästä.


Maastoestejaoksen laatuarvostelussa on avoinna muutama tuomarin paikka. Lisätietoa tästä löydät laatuarvostelun omalta sivulta: http://sumuvuorten.net/mej/laatis.php. Mikäli olet kiinnostunut järjestämään MEJ Cupin tallillasi muutaman kerran vuodessa, olethan myös tässä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse ylläpitoon.


Maastoestejaos on kiinnostunut jatkuvasti kehittämään toimintaansa yhä käyttäjäystävällisemmäksi, joten risut ja ruusut ovat myös tervetulleita.