Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Ohjeet kalenterityöntekijöille - 14.12.2021 16:42

1. Kun sinulle on lisätty oikeudet kalenteriin/kalentereihin, pääset hallinnoimaan näitä kirjautumalla http://virtuaalihevoset.net/ omalla VRL-tunnuksellasi.
2. Yläpalkista "ylläpitotoiminnot" jonka jälkeen vasemmasta "kisakalenterit". Pääset allaolevan linkin näkymään, jossa näkyy kaikki kalenterit.3. Jos ylin porrastettujen arvontajono (ympyröity punainen) on oranssilla, klikkaat sitä. Sen jälkeen puretaan tulosjono (ympyröity oranssi) ja vasta sen jälkeen puretaan uudet kutsut kalenteriin.4. Tuloksista katsotaan, että luokkatulokset täsmäävät kutsussa ilmoitettuun. Joskus saattaa olla niin, että esimerkiksi luokan 4 tulokset ilmoitetaan vahingossa luokan 4 ja 5 tuloksina copypaste-virheen vuoksi. Nämä kuitenkin bongaa helposti. Jos tulokset ovat ok, painetaan hyväksy ja jos niissä on esimerkiksi edellämainitun kaltainen virhe, kirjoitetaan se syy-kohtaan ja hylätään.
5. Uusia kutsuja hyväksyessä katsotaan, että kutsu on lajisääntöjen mukainen ja päivämäärät (kisapäivä, viimeinen ilmoittautumispäivä) on ok. Kutsuja hyväksyessä samankaltainen hyväksy - ohita - hylkää nappijärjestelmä, kun tuloksissa.