Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tilannetiedotus - 14.01.2006 16:18

ARJ:n, ERJ:n, KERJ:n, KRJ:n, WRJ:n ja VVJ:n rankinglistat ovat valmiita ja toiminnassa. Tuloksia voi lähettää. Rankingien päivittäjät saavat päivitysoikeudet tänä viikonloppuna.

ViMaRJan ja LJ:n rankingit ovat edelleen kesken ja valmistuvat viimeistään ensi viikolla.

Kaikki rankinglistat alkoivat nollasta ja ne nollataan uudestaan todennäköisesti joka vuoden alussa. Vanhat listat säilytetään.

Rankingpisteet ja -sijoitukset lisätään myöhemmin näkymään jokaisen tunnuksen, rekisteröidyn hevosen ja rekisteröidyn seuran sivuille.

Ratsastajien rankingeissa kaikkien ratsastajien kohdalla ei näy seuraa. Tämä johtuu siitä, että jos ratsastajalla on VRL-tunnus, skripti näyttää hänen kuuluva siihen seuraan, johon hän on rekisteröitynyt VRL:n kautta. Seurat tulevat siis näkyville, kun uusi seurarekisteri on valmis ja tunnus on ilmoitettu seuraan VRL:n sivujen kautta. Rankingpisteet on kuitenkin jo lisätty sille seuralle, jonka ilmoitit kilpailuun osallistuessasi, oli se merkitty tunnuksellesi tai ei.