Ero sivun ”Missourinfoxtrotter” versioiden välillä

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
 
Rivi 10: Rivi 10:
 
  | säkä = 147-167 cm
 
  | säkä = 147-167 cm
 
}}
 
}}
 +
 +
==Historia virtuaalimaailmassa==
 +
Missourinfoxtrotter on aina jäänyt suosiossa näyttävämpien askellajirotujen varjoon eikä se ole ollut koskaan mitenkään yleinen. Kasvattajia ei ole ollut montaa, vanhoista suuremmista talleista sitä on kasvattaneet [[Whitewood]] ja [[Vista Ridge]], joista jälkimmäisessä se saattoi olla tallin päärotu, mutta Vista Ridge onkin tiettävästi ollut ainoa rotuun enemmässä määrin panostanut talli. Satunnaisia kasvattajia on ollut toki muitakin, mutta siitä huolimatta rotu on ollut aina vähälukuinen. Se on kuitenkin alusta lähtien kuulunut [[ARJ]]:n rotulistalle ja askellajikilpailutoimintaa on ollut jonkin verran.
  
 
[[Luokka: Rodut]]
 
[[Luokka: Rodut]]
 
[[Luokka: Missourinfoxtrotter]]
 
[[Luokka: Missourinfoxtrotter]]
 
[[Luokka: Askellajirodut]]
 
[[Luokka: Askellajirodut]]

Nykyinen versio 25. elokuuta 2011 kello 13.21

Missourinfoxtrotter
Mustanvoikko.jpeg
Tyyppi lämminverinen
Alkuperä ja käyttö
Alkuperämaa USA
Polveutuminen saddlebred, amerikanravuri, tennesseenwalker, morganinhevonen, arabianhevonen, englantilainen täysiverinen
Muita nimityksiä MFT/mft (lyhenne), Missouri Fox Trotter/Missouri Fox Trotting Horse (engl)
Käyttötarkoitus askellajihevonen
Ominaisuudet
Värit teoriassa kaikki paitsi tiikerinkirjava
Säkäkorkeus 147-167 cm

Historia virtuaalimaailmassa

Missourinfoxtrotter on aina jäänyt suosiossa näyttävämpien askellajirotujen varjoon eikä se ole ollut koskaan mitenkään yleinen. Kasvattajia ei ole ollut montaa, vanhoista suuremmista talleista sitä on kasvattaneet Whitewood ja Vista Ridge, joista jälkimmäisessä se saattoi olla tallin päärotu, mutta Vista Ridge onkin tiettävästi ollut ainoa rotuun enemmässä määrin panostanut talli. Satunnaisia kasvattajia on ollut toki muitakin, mutta siitä huolimatta rotu on ollut aina vähälukuinen. Se on kuitenkin alusta lähtien kuulunut ARJ:n rotulistalle ja askellajikilpailutoimintaa on ollut jonkin verran.