Tiedotukset - 2009

Joulukuun tilaisuudet - 02.12.2009 16:03

Joulukuun tilaisuudet julkistettiin tänään 2.12.2009. Viimeinen osallistumispäivä molempiin tilaisuuksiin on 12.12.2009, koska VRL menee 14.12. Tulokset tulevat tauon jälkeen tammikuussa.

Marraskuun tulokset yritetään saada ulos 8.12. mennessä. HUOMAA, ETTÄ JOULUKUUN TILAISUUDET OVAT VIIMEINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ PONIKANTAKIRJAAN NJ:N SERTEILLÄ!

Ilmoittaudu joulukuu...

Lue koko teksti

ERJ:n laatuarvostelu lomalla joulukuun. - 30.11.2009 15:39

ERJ:n laatuarvostelu ja kaikki muukin toiminta (paitsi kilpailukalenteri ja tulosten päivittäminen) jäävät ansaitulle lomalle joulukuun ajaksi. Marraskuun laatuarvostelun tulokset julkaistaan nyt muutaman päivän sisällä.

Samalla itselleni on nyt tullut vuosi täyteen ERJ:n ylläpitäjänä. Matka tähän päivään asti on ollut kivinen, mutta tuottanut niin paljon myös onnistum...

Lue koko teksti

Etsitään päivittäjää kisakalenterille! - 17.11.2009 18:24

KERJ:n kilpailukalenteri etsii päivittäjää (/ päivittäjiä) jonka tehtäviin kuuluisivat niin kutsujen kuin tulostenkin tarkastus ja hyväksyntä. KERJ:n säännöt tulisi siis osata hyvin, minkä lisäksi täytyy olla todella huolellinen jotta ei tulisi ylimääräistä virheellisistä kutsuista tai tuloksista aiheutuvaa työtä jälkikäteen. Sivujen tekoa ei todellakaan tarvitse osata, ty...

Lue koko teksti

Lisäinfoa katkosta - 17.11.2009 13:42

14.12 jälkeen yhdessäkään VRL:n kalenterissa ei saa olla yhtäkään kutsua tai jos on ne poistetaan. Sille ajalle ei siis saa anoa yhtään mitään! JAOSTEN PITÄJÄT HUOMIO. TUOLLE AJALLE ON JO JOTAIN KUTSUJA HYVÄKSYTTY. KYS. KUTSUT TULLAAN POISTAMAAN.

Mikäli haluatte nopeuttaa VRL:n uudistumista ja auttaa välttämään tauon pitkittymistä lähetettä myöskin kaikista muista k...

Lue koko teksti

Laatuarvostelut kulkevat jälkijunassa. - 07.11.2009 10:52

Aivan ensimmäiseksi KRJ pahoittelee rutkasti myöhässä olevia laatuarvostelutuloksiaan! Syy tähän on kuitenkin yksinkertainen - ja te kaikki voitte siihen vaikuttaa: tuomareiden puutos! Osa aktiivivista tuomareistamme on vasti\'ikään lopettanut hommansa, osa ei vastaa tuomaripyyntöihin ollenkaan ja sitten se yksi kolmasosa hoitaa hommanssa kuten pitääkin, suuri kiitos siitä Heille!
...

Lue koko teksti

VVJ Laatikseksesta ei tuloksia - 05.11.2009 21:45

VVJ:n laatistilaisuudesta ei tuloksia tule, koska kutsu lähti allekirjoittaneelta liian aikaisin julkisuuteen eikä sitä saatu poistettua, tilaisuutta ei siis ollut virallisesti olemassakaan.

Suomenhevoskantakirjan tilaisuuksista! - 02.11.2009 09:57

Valitettavasti tilanne on se, ettei hylkäyssyy tekstikenttä ilmeisesti toimi, olen saanut tästä asiasta monelta pikaviestiä. Syyt hevosten hylkäykseen ovat pääsiassa väärä ilmoittautumistapa, ei ole mainittu NJ:n sertien saantipaikkaa ja päivämäärää TAI tilaisuus on ollut täynnä näille vanhempien kantakirjauspalkinnolla kantakirjattavaksi tuleville. Vuoden loppuun vain 10kpl/ti...

Lue koko teksti

Lokakuun tilaisuuden tulokset tulleet - 01.11.2009 20:37

Nyt ei kelpaa kuin lajivastaavan ihastella lokakuun laatuarvostelun tuloksia. Peräti 16 kappaletta toinen toistaan upeampia hevosia saivat ERJ I-palkinnon! Hienoa työtä ihmiset! Tälläistä ei ole tapahtunut minun aikanani vielä kertaakaan.

Ei muuta kuin onnittelut I-palkinnon saaneille, sekä myös muut pystit kotiin keränneille! Uusi tilaisuus ilmestynee kalenteriin parin päivän...

Lue koko teksti

YLA:n marraskuun tilaisuuden kutsu julkaistu - 01.11.2009 19:00

YLA:n lokakuun tilaisuus muuttui marraskuun tilaisuudeksi elokuun tulosten viivästyttyä, joten tilaisuus pidetään normaalin loppukuun sijasta alkukuusta. Ilmoittautuminen loppuu 12.11.09 ja kutsun löydät tapahtumakalenterista.

Ponikantakirja toimii taas - 01.11.2009 18:17

Toukokuun tilaisuuksiin saatiin tulokset (vihdoin), kiitos aktiivisten virtuaaliponi-ihmisten.

Uudet tilaisuudet marraskuulle, joihin voit vielä osallistua NJ:n serteillä (joulukuussa viimeinen NJ:n serteillä järjestettävä tilaisuus), löytyvät tapahtumakalenterista:

http://www.virtuaalihevoset.net/jalostus/tapahtumat_ilmoittaudu.php?id=170

http://www.virtuaalihe...

Lue koko teksti