Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Kilpailukalenterit ovat avattu - 31.08.2012 13:23

Kauan odotetut kilpailukalenterit sekä kilpailuiden anominen VRL:n kautta on nyt avattu. Tulosjono ja -arkisto pyritään avaamaan viikonlopuksi, jotta vanhoja tuloksia voidaan alkaa lisätä tietokantaan.

Leikkiin lähtivät KRJ, ERJ, KERJ, ARJ, VVJ ja WRJ yhteisen kisakalenterin kanssa ja KRJ:lle sekä ERJ:lle onkin jo avattu ylläpitopuoli. Muut jaokset joutuvat vielä odottelemaa...

Lue koko teksti

Kerää porkkanoita! - 10.07.2012 15:56

Tänään julkaistiin uusi ominaisuus: porkkanat. Porkkanat löytyvät VRL-profiilistasi ja niitä saa erilaisista vapaaehtoistöistä sekä auttamisesta.

Lisää tapoja, joilla porkkanoita voi ansaita, voi ehdottaa ylläpidolle os. yllapito@virtuaalihevoset.net!

Käyttötavat porkkanoille on tulossa my...

Lue koko teksti

Seurarekisteriin töihin? - 10.07.2012 10:18

Seurarekisteri kaipaa yhtä aktiivista seurahyväksyjää. Hommassa on opettelua, mutta se on myös hyvin helppoa ja vähän aikaa vievää (n. 1 tunti / kk).

Mikäli olet kiinnostunut hommasta, ota yhteys vapaamuotoisella hakemuksella (mainitse ainakin VRL-tunnus, taustaasi ja vastuutehtäviäsi) tyovoima(a)virtuaalihevoset.net-osoitteeseen.

Uusi välilehti: Jalostus ja kasvatus - 30.05.2012 16:21

Jalostus ja kasvatus -välilehti on nyt avattu. Tällä hetkellä toimintoja ovat kasvattajanimien haku sekä profiilien katselut. Kasvattajanimen profiilista löytää esimerkiksi kasvattajan VRL-tunnuksen ja kasvattajanimelle merkityt rodut.

Jatkossa toivottavasti pääsemme nopeasti lisäämään tämänkin v...

Lue koko teksti

Mystisiä salasananvaihtoja - 16.05.2012 01:34

16.5.2012 yöllä usea käyttäjä on saanut sähköpostiinsa salasananvaihtohjeet, vaikkei ole yrittänyt vaihtaa salasanaa VRL-tunnukselleen. Kehotamme kaikkia, joille viesti tuli, VRL:n ylläpidon puolesta vaihtamaan salasanansa uuteen. Vaikka salasanaa ei voi vaihtaa ilman varmistusta, on mahdollista että salasanoja on tätä kautta yritetty urkkia.

Teimme tapahtuman vuoksi m...

Lue koko teksti

Tarkista hevosesi adoptiolistalta - 11.02.2012 21:39

Olemme ohjelmoimassa adoptio-ominaisuutta käyttöön ja toivoisimmekin, että kaikki kävisivät adoptio-listan lävitse omien hevostensa varalta. Adoptiolistalle hevoset joutuvat, koska niillä ei ole VRL:llään lisätty omistajaa, vaan omistaja on jossain vaiheessa pyyhkiytynyt tiedoista pois.

Lista löytyy osoitteesta Lue koko teksti

Tuplatunnuksia hevosrekisterissä - 11.02.2012 21:25

Hevosrekisterissä oli noin kuukausi sitten tilanne, joka tuotti muutaman tuplatunnuksen. Mikäli hevosellasi on kaksi tuplatunnusta, ilmoita ne tukeen.

Tauko on nyt virallisesti ohi - 02.01.2011 20:00

Pitkä odotus on nyt ainakin osittain ohi. VRL on täällä taas, entistä ehompana, joskin vielä hieman vajavaisena. Loput välilehdet ja toiminnot aukeavat mahdollisimman pian, todennäköisesti seuraavien kahden kuukauden aikana. Kaikki rekisterit ovat jo toimintakunnossa ja avoinna, mutta saattavat luonnollisesti olla hieman ruuhkaisia muutamat ensimmäiset viikot. Työvoimaa lisätään,...

Lue koko teksti

Joulukuun tilaisuudet - 02.12.2009 16:03

Joulukuun tilaisuudet julkistettiin tänään 2.12.2009. Viimeinen osallistumispäivä molempiin tilaisuuksiin on 12.12.2009, koska VRL menee 14.12. Tulokset tulevat tauon jälkeen tammikuussa.

Marraskuun tulokset yritetään saada ulos 8.12. mennessä. HUOMAA, ETTÄ JOULUKUUN TILAISUUDET OVAT VIIMEINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ PONIKANTAKIRJAAN NJ:N SERTEILLÄ!

Ilmoittaudu joulukuu...

Lue koko teksti

ERJ:n laatuarvostelu lomalla joulukuun. - 30.11.2009 15:39

ERJ:n laatuarvostelu ja kaikki muukin toiminta (paitsi kilpailukalenteri ja tulosten päivittäminen) jäävät ansaitulle lomalle joulukuun ajaksi. Marraskuun laatuarvostelun tulokset julkaistaan nyt muutaman päivän sisällä.

Samalla itselleni on nyt tullut vuosi täyteen ERJ:n ylläpitäjänä. Matka tähän päivään asti on ollut kivinen, mutta tuottanut niin paljon myös onnistum...

Lue koko teksti