Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tilannetiedotus - 14.01.2006 16:18

ARJ:n, ERJ:n, KERJ:n, KRJ:n, WRJ:n ja VVJ:n rankinglistat ovat valmiita ja toiminnassa. Tuloksia voi lähettää. Rankingien päivittäjät saavat päivitysoikeudet tänä viikonloppuna.

ViMaRJan ja LJ:n rankingit ovat edelleen kesken ja valmistuvat viimeistään ensi viikolla.

Kaikki rankinglistat alkoivat nollasta ja ne nollataan uudestaan todennäköisesti joka vuo...

Lue koko teksti

Mikä on tarinatoiminta? - 14.01.2006 16:11

Tarinatoiminta kokoaa tarinamuotoisia tapahtumia, kuten tarinatunteja, -leirejä, -valmennuksia ja -kilpailuja ja hoitajatoimintaa. Siihen kuuluu myös lista tarinatoimintaa järjestävistä talleista.

Tarinatoiminnan suunnittelu on vielä kesken. Sivut valmistuvat aikaisintaan loppukeväästä.

Tilannetiedotus - 14.01.2006 16:09

Uuden seurarekisterin koodaus on edelleen kesken. Se valmistunee viimeistään helmikuussa. Seuroja ei vielä hyväksytä.

Tilannetiedotus - 14.01.2006 16:08

Tallilistasta ei ole valmistunut vielä sivuakaan, mutta se on toteutuslistalla seuraavana. Äänestyslinkit toimivat edelleen. Lista nollattiin vuodenvaihteessa. Vuoden 2005 voittajat ovat selvillä ja ne julkistetaan parin päivän sisällä.

Tallien hyväksynnän 5. tilaisuuden tuloksia odotellaan edelleen, uuden tilaisuuden kutsua ei ole julkaistu.

Tilannetiedotus - 14.01.2006 15:52

VRL:n foorumi valmistuu loppukeväästä tai alkukesästä. Foorumi jatkaa edeltäjänsä linjalla, kyse on siis keskustelu- eikä ilmoittelupaikasta.

Tilannetiedotus - 14.01.2006 15:52

Työpaikkojen etusivulta löytyy hätäisesti kyhätty lista vapaista paikoista ja improvisoidut hakuohjeet. Useimpiin paikkoihin ei ole kiinteää hakuaikaa, vaan homman saa ensimmäinen sopiva hakija. Pidä siis kiirettä, jos haluat paikan.

Varsinaiset työpaikkasivut valmistuvat helmi-maaliskuussa.

Pitäjähaku jatkuu - 14.01.2006 15:49

Vippos etsii edelleen uutta pitäjää. Seuraava numero ilmestyy, kun uusi pitäjä on valittu ja saa sen valmiiksi. Kysymykset ja vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen vrl@virtuaalihevoset.net.

Tilannetiedotus - 14.01.2006 15:37

Uudet tiedotussivut ovat valmiit. Tiedotusten lähetysoikeudet jaetaan tämän päivän aikana.

Mikä on ota yhteyttä? - 14.01.2006 15:32

Ota yhteyttä -sivut tulevat sisältämään yhteystietoja ja tietoa siitä, keneen missäkin tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä. (Esim. Jos asiasi koskee kilpailujen järjestämistä, lue ohjeet sivulta a ja mailaa anomus osoitteeeen b, tulosten lähettämisen ohjeet löytyvät sivulta c ja ongelmatilanteissa otetaan yhteys henkilöön d...)

Sivut valmistuvat vaiheittain talven ...

Lue koko teksti

Mikä on usein kysyttyä? - 14.01.2006 15:29

Usein kysyttyä -sivujen tarkoitus on kerätä yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä VRL:stä ja sen alaisista yhdistyksistä. Usein kysytyt eivät sisällä yleisiä virtuaalihevoskysymyksiä ("Kuinka teen virtuaalitallin?") vaan vain VRL:ään liittyviä ("Mitä eroa on tunnuksella ja kisaluvalla?"). Yleisiin kysymyksiin vastataan virtuaalitallioppaassa.

Usein kysyttyjä -sivuja yll...

Lue koko teksti