Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Hevosrekistari avattu - 11.12.2006 15:09

Rekisterissä olevia hevosia pääsee nyt selaamaan hevoset ja kasvatus -linkistä. Uusien hevosien rekisteröinti ei ole vielä mahdollista, mutta ominaisuus valmistuu tälläviikolla. Kaikki vanhassa rekisterijonossa olevat hevoset on poistettu yhteensopimattoman koodin vuoksi. Jonossa olleet hevoset tulee rekisteröidä uudelleen.

Foorumi avattu! - 11.12.2006 14:54

VRL:n oma keskustelufoorumi on avattu. Foorumi on vielä rakennusvaiheessa, mutta keskustelua voi jo käydä. Mahdollisista ongelmista koskien foorumia voit ottaa yhteyttä palautelomakkeella.

Foorumissa voivat keskustella vain VRL-tunnuksen omaavat henkilöt.

http://www.virtuaalihevoset.net/foorumi/

Virheelliset tiedot - 10.12.2006 18:25

Pyydän kaikkia tarkistamaan tallilistan, seura-, kasvattajanimi- ja hevosrekisterit väärien tietojen varalta. Uusi koodi etsii etsii omistajat vain vrl-tunnuksen perusteella, eikä kaikissa Meepun aikana rekisteröidyissä tiedoissa näitä ole.

Mikäli omistajana on väärä henkilö tai ei omistajaa ollenkaan, ota yhteyttä palautelomakkeella. Muista kertoa oma tunnuksesi sekä talli...

Lue koko teksti

VRL:n yhteystiedot - 08.12.2006 16:11

VRL:n sivujen avautumisen jälkeen palautetta sivuista on tullut hieman joka suunnalta. Jatkossa kaikki palaute tulisi kuitenkin tehdä palaute-lomakkeen kautta!

Hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteisiin lähtetyt VRL:ää koskevat postit poistetaan, eikä deitti/yksityisviesteihin foorumeissa vastata. Foorumeilla voi toki kysellä asioista, mu...

Lue koko teksti

Kasvattajanimirekisteri toiminnassa - 06.12.2006 14:28

Pitkän tauon jälkeen kasvattajanimirekisteri toimii taas. Uusia nimiä pääset anomaan hevoset ja kasvatus -sivulla olevasta linkistä. Voit rekisteröidä kasvattajanimiä vain jos sinulla on VRL-tunnus.

Tällähetkellä jonossa ei ole kasvattajanimiä, joten lisäys toimii nopeasti. Ehdot hyväksytylle nimelle ovat:

* kasvattajanimi on asiallinen
* rekisteriss...

Lue koko teksti

Osoitteet muuttuvat - 05.12.2006 12:40

Kaikki VRL:n alaiset kilpailujärjestöt muuttavat vuodenvaihteeseen mennessä http://www.virtuaalihevoset.net/JAOS/ muotoisiin osoitteisiin. Kilpailujaokset -sivulle päivitetään pikkuhiljaa kaikkien muuttaneiden jaosten linkit.

Muuton yhteydessä jaosten ulkonäkö myös yhtenäistetään.

Ääkkösongelmat - 05.12.2006 12:37

Ääkkösongelmat tallilistalla johtuvat tietokantojen siirrossa tapahtuneesta virheestä, jonka takia kaikki tietokantojen ääkköset korvautuivat kysymysmerkeillä.

Valitettavasti virhettä ei huomattu korjata ennenkuin tallilista avattiin, eikä uusien tallien lisäämisen jälkeen tietokantaa voida enää alustaa. Ääkkösongelmat poistuvat, kun tallien omistajat päivättävät tal...

Lue koko teksti

VRL:n uudet sivut! - 05.12.2006 12:33

VRL:n domainosoite saatiin katkoksen jälkeen toimimaan 27.11.2006 ja sivujen rakentaminen aloitettiin tuota pikaa. Sivujen osoite on siis edelleen sama vanha http://www.virtuaalihevoset.net.

Sivuston uusimisjärjestys on seuraava:

  • itse sivut
  • vrl-tunnukset (listaus, uusien tunnusten lisääminen)
  • tallien, seurojen, kasvattajanimien ja hevosten listaus ...

    Lue koko teksti

WRJ:n laatuarvostelu hakee tuomareita! - 15.10.2006 00:54

Westernjaoksen laatuarvostelu hakee yhtä luonetuomaria ja yhtä varatuomaria. Lisää infoa täältä: http://www.geocities.com/wrjlaatuarvostelu/tuomarikoe.html

Vippokseen henkilökuntaa! - 01.10.2006 20:41

Vippos kaipaa kirjoittajia ja muutamia oikolukijoita.

Kirjoittajan toimenkuva lienee selvä, mutta liitän tähän pienen selostuksen oikolukijan tehtävästä.

Oikokulija sananmukaisesti oikolukee jutut ennen niiden julkaisua. Oikolukija tarkistaa kirjoitusvirheiden lisäksi asiavirheet myös. Asiavirheitä ei korjaa itse vaan listaa virheet selkeästi jutun loppuun ...

Lue koko teksti