Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Hevosrekisteri toimii jälleen normaalisti - 16.01.2013 12:40

Hevosrekisterissä sydämentykytyksiä aiheuttanut ongelma on nyt saatu hallintaan ja rekisterijono (poislukien ratsuponit) on tyhjennetty. Uusia hakemuksia voi jälleen jättää.

Pahoittelemme jonon sulkemisesta aiheutunutta haittaa.

Vapaaehtoistyötä tarjolla - 10.01.2013 10:45

VRL hakee jatkuvasti uusia kasvoja vapaaehtoistyöntekijöiksi rekistereiden ja hallinnon puolelle.

Ratsuponiohjeistuksen päivitys

Haetaan päivittäjää rekisteröijien ratsuponiohjeistukseen. Pohjana käytetään vanhaa ratsuponirekisteröintiohjetta. Päivittäjän tulisi olla kiinnost...

Lue koko teksti

Hevosrekisteri väliaikaisesti suljettu - 08.01.2013 20:21

Hevosrekisterin hyväksynnässä on jonkinkaltainen ongelma, minkä alkuperää ei ole vielä löydetty. Tästä johtuen hevosrekisteri on kiinni ainakin huomiseen, mahdollisesti pidempäänkin.

Toivoisin kärsivällisyyttä. Hevosia saa laittaa jonoon, mutta koska hyväksyjät eivät pääse tyhjentämään jonoa, toivoisin että odottaisitte kunnes muuta ilmoitetaan.

Asi...

Lue koko teksti

Virma etsii sisällöntuottajia! - 07.11.2012 10:16

Uusi Virma ilmestyy joulukuun alussa ja etsii kiinnostuneita kirjoittajia ja kuvittajia. Onko sinulla juttuidea tai haluaisitko saada vaikka sarjakuviasi julkaistua? Virma on sinulle oikea paikka aloittaa!

Jutun kirjoittamalla tai kuvittamalla saat työkokemusta ja kirjoitan mielelläni vapaaehtoistyöstä työtodistuksen auttamaan esimerkiksi TET- tai kesätyöpaikan haussa. Lisäksi...

Lue koko teksti

Kilpailusääntömuutoksia ja järjestelmän kehittämistä - 06.11.2012 11:42

Jaostenpitäjät ovat saaneet tiedon, että tästä lähin kilpailuja voi anoa samalle päivälle useammat saman jaoksen alaiset kilpailut, kunhan edelliset päivän kilpailut ovat saaneet jo tulokset. Muutos tulee voimaan jaosten omien aikataulujen mukaisesti. Muistathan käydä tarkastamassa, löytyykö kyseinen sääntö jo jaosten omilta sivuilta. Tällä hetkellä säännön ovat jo päivi...

Lue koko teksti

Hevosrekisterin ohjeistusta päivitetty - 10.10.2012 10:25

Hevosrekisterin rekisteröintiohjetta on laajojen tulkintamahdollisuuksien vuoksi päivitetty vastaamaan nykyaikaa. Suuria muutoksia ohjeeseen ei tullut.

Rekisterin työntekijöille on lähetetty uusi ohjeistus, joka vastaa paremmin sivuilla ollutta rekisteröintiohjetta sekä sivujen rekisteröintioh...

Lue koko teksti

Kilpailujärjestelmään päivityksiä - 10.09.2012 14:03

Kilpailukalenteri ja tulosten hyväksyntä ovat päässeet jo vauhtiin. Tässä hiukan tiedotetta tulevasta ja mitä tulee muistaa.

Kaikki manuaalikalenterin aikana pidetyt kisat voi lähettää vanhojen tulosten ilmoittamisen kautta. Ennen 01.07....

Lue koko teksti

Mikä Virma? - 31.08.2012 18:47

Virma on Virtuaalisen Ratsastajainliiton julkaisema nettilehti, joka ottaa kantaa virtuaalimaailman tämänhetkiseen tilanteeseen.

Virmassa 1/12 käydään läpi miten käyttäydytään valokuvaajana näyttelyissä, gotlanninrussien tämänhetkistä tilannetta ja vilkaistaan yksityistalleja. Lehti on 14-sivuinen julkaisu.

Onko sinulla juttuidea tai haluaisitko kuvittaa Virma...

Lue koko teksti

Kilpailukalenterit ovat avattu - 31.08.2012 13:23

Kauan odotetut kilpailukalenterit sekä kilpailuiden anominen VRL:n kautta on nyt avattu. Tulosjono ja -arkisto pyritään avaamaan viikonlopuksi, jotta vanhoja tuloksia voidaan alkaa lisätä tietokantaan.

Leikkiin lähtivät KRJ, ERJ, KERJ, ARJ, VVJ ja WRJ yhteisen kisakalenterin kanssa ja KRJ:lle sekä ERJ:lle onkin jo avattu ylläpitopuoli. Muut jaokset joutuvat vielä odottelemaa...

Lue koko teksti

Kerää porkkanoita! - 10.07.2012 15:56

Tänään julkaistiin uusi ominaisuus: porkkanat. Porkkanat löytyvät VRL-profiilistasi ja niitä saa erilaisista vapaaehtoistöistä sekä auttamisesta.

Lisää tapoja, joilla porkkanoita voi ansaita, voi ehdottaa ylläpidolle os. yllapito@virtuaalihevoset.net!

Käyttötavat porkkanoille on tulossa my...

Lue koko teksti