Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tallilista - 30.08.2005 21:12

Tallilista aloitti toimintansa. Itse lista ei ole vielä valmis, mutta talleja voi jo ilmoittaa sille. Tarkoitus on luoda mahdollisimman kattava lista virtuaalitalleista. Listalta voi etsiä tiettyä tallia nimen perusteella tai tutustua uusiin talleihin niiden toimintamuodon perusteella etsimällä esimerkiksi ratsastuskouluja tai laukkatalleja.

Kolmas osa on top-lista virtuaalimaa...

Lue koko teksti

Kirjaintunnukset poistettu - 28.08.2005 14:14

Teknisistä syistä kirjaintunnukset korvattiin uusilla numerotunnuksilla. Kirjaintunnusten käyttäjille on ilmoitettu asiasta sähköpostitse. Kirjaintunnuksista luopuminen mahdollistaa numeroiden tehokkaamman käsittelyn. Skriptiä, jolla uudet käyttäjät lisätään, päivitettiin helppokäyttöisemmäksi, ja lähiaikoina tullee hakuun työpaikka tunnusten lisääjäksi. Myös muita tunnuksi...

Lue koko teksti

Jaosten kalenterien pistokoe - 26.08.2005 20:35

Ensimmäinen väliraportti pistokokeesta, jonka pidin kilpailujaosten kilpailukalentereille selvittääkseni, kuinka paljon VRL:n alaisia kilpailuja järjestetään ja miten niihin mahtuu mukaan. Koe on vielä kesken, sillä kaikkien kilpailujen tuloksia ei ole saatu.

Kouluratsastusjaokselle uusi osoite 25.8 - 25.08.2005 14:07

KRJ muutti uuteen osoitteeseen. Tästä lähtien löydät jaoksen osoitteesta http://www.siipirikko.org/krj :)

Myös pikaosoite toimii edelleen.

tunnukset jaossa - 20.08.2005 17:53

tunnukset ovat viimein täällä! Luethan usein kysyttyä tunnuksista läpi ennen tunnuksen hakemista.

Lopettaa toimintansa - 19.08.2005 18:10

Kilpailijarekisteri lopettaa toimintansa. Kilpailijalisenssien jakaminen loppui perjantaina 19.8., seurojen hyväksyminen jatkuu vielä toistaiseksi, kunnes uusi seurarekisteri valmistuu (ideoita ja ehdotuksia sitä varten otetaan vastaan). Kilpailijalisenssit korvataan VRL-tunnuksilla. Jos sinulla on jo VRL-alkuinen kilpailijalisenssi, voit muuttaa sen VRL-tunnukseksi. Jos sinulla on KL-alkuinen ...

Lue koko teksti

Hevoskantakirja etsii uutta pitäjää - 16.08.2005 19:14

Hevoskantakirja etsii uutta pitäjää, hakea voi työpaikkailmoitusten kautta. Myös osa tuomareista lopettaa, uuden pitäjän ensimmäinen tehtävä onkin paikata rivit. Seuraavat kantakirjaustilaisuudet järjestetään vasta pitäjänvaihdon jälkeen.

Seurat uudistuvat - 16.08.2005 18:02

Kilpailijarekisterin seurapuoli uudistuu syksyn aikana. Suunnitelmissa on ainakin seurojen hyväksymisvaatimusten ja luokituksen tarkastus ja parantaminen ja mahdollisesti ihan uudenlaista toimintaa seuroille. Menossa on kuitenkin vasta ideointivaihe, joten tarvitaan paljon uusia ideoita ja kommentteja nykyisistä. Koska ketjujen seuranta kolmessa foorumissa on rasittavaa, niiden sijaan tehdään ...

Lue koko teksti

tunnukset muuttuvat - 16.08.2005 16:01

16.8. lähtien kaikkiin numeromuotoisiin VRL-tunnuksiin tulee yksi nolla lisää. Jos vanha tunnuksesi oli VRL-001, uusi tunnuksesi on VRL-0001.

Käyttäjäprofiilien uudistus alkaa - 12.08.2005 20:33

Käyttäjäprofiilien uudistus alkoi. Tällä hetkellä profiilissa näkyvät vain käyttäjän tunnus ja nimi. Sähköpostiosoite näkyy, jos käyttäjä on valinnut omista tiedoistaan "näytä email profiilissa". VRL:n työntekijöiden profiileissa näkyy, mitä jaosta/yhdistystä käyttäjä pitää.

Tunnukset tulevat lähiaikoina kaikkien haettaviksi. Ainoa edellytys on VRL-alkuine...

Lue koko teksti