Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Hevosktk hetken "jäissä" - 02.03.2006 12:06

Valitettavasti tällainen ilmoitus on tällä hetkellä ajankohtainen: Hevoskantakirja on jonkin aikaa "jäissä". Jäissä oleminen on puhtaasti seurausta oman kannettavani rikkoutumisesta. Osallistujalistat ja muu tärkeä materiaali on tallessa, mutta koneen ollessa käyttökelvoton sivuja ja näinollen osallistujalistoja on täysin mahdotonta päivittää esille tuomareiden nähtäville. Asiaa...

Lue koko teksti

Työhevosseura VRL:n alaisuuteen - 01.03.2006 10:41

Työhevosseura siirtyi eilen VRL:n alaisuuteen. Toimintaperiaatteet eivät muuttuneet, vaan THS pitää edelleen omaa hevosrekisteriään ja rankingiaan.

Tallien mainostamisesta - 28.02.2006 17:14

Tiedoksi kaikille tallilistan sijoituksista kilpaileville: Tallien mainostaminen toisia häiritsevällä tavalla on kiellettyä. Häiritseviä tapoja ovat mm. ei-toivotut ja/tai toistuvat

- sähköpostiviestit = roskaposti
- pikaviestit
- vieraskirjaviestit
- foorumiviestit

joissa ihmisiä pyydetään äänestämään tallia tall...

Lue koko teksti

Tallien tiedot näkyvillä - 28.02.2006 11:24

Kauan se kesti, eikä minulla missään vaiheessa ollut edes tekosyytä sen viivyttämiseen, mutta nyt tämä kymmenen minuutin homma on valmis. Tallilistan tallien tiedot on palautettu nettiin.

Paljon seurapäivityksiä - 28.02.2006 10:34

Seurojen pitäjät voivat nyt hyväksyä seuroihinsa jäseniä ja jäsentalleja, vaihtaa seuran osoitetta tai pitäjää ja ilmoittaa seuransa lopettaneeksi. Hallintasivulle pääsee kirjautumalla sisään, menemällä seurasivuille ja klikkaamalla kirjautumislaatikon paikalta löytyvää seuransa lyhennettä.

Seurarekisteri etsii vielä paria työntekijää. Työ on kausiluonteinen...

Lue koko teksti

Hevosrekisteri ja rankingpisteet - 27.02.2006 12:28

Miten hevosen rekisteröiminen vaikuttaa kilpailemiseen?Kun olet rekisteröinyt hevosesi, sinun kannattaa kilpailuihin ilmoittautuessasi ilmoittaa hevosen nimen lisäksi myös sen rekisterinumero, vaikkei sitä erikseen pyydettäisi kutsussa.

Kun rekisterinumero on ilmoitettu ja hevonen saa rankingpisteitä, ne tulevat välittömästi näkyviin hevosen rekis...

Lue koko teksti

Muokkaussivu ja äänestyslinkit valmiit - 25.02.2006 18:38

tunnuksen omaavat voivat nyt muokata talliensa tietoja. Jos olet kadottanut tallisi äänestyslinkin, saat sen takaisin äänestyslinkit-sivulta.

Hevosrekisteri etsii päivittäjiä - 24.02.2006 19:49

Hevosrekisterille etsitään 3-5 päivittäjää. Päivittäjien ainoa tehtävä on lisätä hevosia rekisteriin. Työ on helppo: Tarkastat, että hevosen sivu toimii ja että tiedot ovat suunnilleen oikein, ja painat lähetä-nappia. Sopii loistavasti niille, jotka aikovat ilmoittautua seuraavaan Idolsiin - laulaminen on hyvä tapa tappaa aikaa aivottoman napinpainelun aikana. ^^

T...

Lue koko teksti

Ensimmäiset 1000 hevosta rekisterissä - 23.02.2006 21:01

Tuhannen rekisteröidyn hevosen raja meni rikki hevosrekisterin kolmantena toimintapäivänä. Jonossa odottaa tätä kirjoittaessani vielä 736 hevosta, jotka käsitellään mahdollisimman pian.

Jalostuksesta kiinnostuneille - 22.02.2006 17:51

Jalostusprojekteille avataan samanlainen keskustelupalsta kuin rotuyhdistyksille. Jos olet kiinnostunut virtuaalihevosten jalostuksesta ja haluat vaikuttaa siihen, millaisilla säännöillä jalostusprojekteja aletaan hyväksyä ja tukea, tule mukaan keskustelemaan. Jos ideoita riittää, voimme miettiä myös, mitä muuta VRL voisi tehdä kasvattajien eteen.

Keskustelu alkaa maalis...

Lue koko teksti