Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Onko omissa tiedoissasi puutteita? - 19.05.2008 01:22

Sivuston uudelleenlatauksen jäljiltä tietokannassa saattaa olla virheitä. Tällähetkellä kaikki hevoset, tallit, kasvattajanimet yms TULOKSIA LUKUUNOTTAMATTA on ladattu tietokantaan.

Mikäli tiedoistasi puuttuu jotain, älä rekisteröi sitä uudestaan vaan ota yhteyttä ylläpitoon.

ERJ:n laatuarvostelun rakennetuomarihaku - 12.05.2008 11:37

Hei!

ERJ:n laatuarvostelu hakee rakennetuomareita vanhojen jäädessä "eläkkeelle". Tuomareilta vaaditaan tuntemusta rakenteesta sekä aikaisempaa kokemusta arvostelusta! Haussa on pitkäaikaisia, aktiivisia, luotettavia ja tunnollisia tuomareita.

Tuomareiden homma on arvostella laatuarvostelutilaisuuksiin ilmoitettuja hevosia. Tilaisuuden päätuomari jakaa rakennetuomareille...

Lue koko teksti

Säännöt selkeäksi - 08.05.2008 17:21

Keräsin ja selkeytin hieman jo ennestäänkin selkeitä sääntöjä yhdelle sivulle. Lisäksi sivulta löytyy ylläpitäjän yhteystiedot.

Toistaiseksi en ole vieläkään päässyt rakentamaan WRJ:n sivuja kuntoon, mikä on sekä minulle, että jaoksen tukijoukoille ikävä asia. Pyritään kuitenkin hoitamaan asia. Älkää kuitenkaan ujostelko järjestää kilpailuita, kyllä niitä ...

Lue koko teksti

Uusien tunnusten rekisteröinnistä - 05.05.2008 16:08

Palautelaatikossa on nyt KYMMENIÄ sähköposteja joissa kysyään mitä 8/4 tarkoittaa. Kahden jaettuna neljällä on jakolasku, jonka tulos on 2. Kenttään kirjoitetaan siis 2.

Lisäksi. ÄLKÄÄ KYSELKÖ KOSKA TUNNUKSESI REKISTERÖIDÄÄN. SAAT TUNNUKSESI HETI KUN HYVÄKSYJÄ ON SEN HYVÄKSYNYT.

Vuoden 2008 ranking viimein julkistettu - 05.05.2008 15:18

VRL:n sivuilta löytyy nyt ajan tasalla oleva kilpailuranking http://www.virtuaalihevoset.net/kilpailut/ranking.php.

Vuoden 2007 voittajat saavat bannerinsa piakkoin.

Uusi ylläpitäjä + tiedotusta - 05.05.2008 11:52

Heip! VVJ:n uusi ylläpitäjä olen siis minä ja tämä on lähinnä tällainen tiedotusluontoinen asia, jonka lisäksi toivoisin antavani vähän ajattelemisen aihetta niin kilpailuiden järjestäjille kuin itse kilpailijoillekin.

VVJ-CUP ja laatuarvostelut pyörähtävät käyntiin mahdollisimman nopeasti, joten olkaa silmät tarkkana kilpailukalenterin sekä tapahtumakalenterin osalta...

Lue koko teksti

ERJ:n toukokuun laatuarvostelu on täynnä! - 26.04.2008 17:22

ERJ:n toukokuun laatuarvostelu on täynnä, enempää osallistujia ei mahdu mukaan! Kiitoksia paljon osallistuineille, tulokset pyritään saamaan VRL:n tietokantaan mahdollisimman pian.

Onnea arvosteluun kaikille osallistujille!

ERJ:n toukokuun laatuarvostelutilaisuus avoinna! - 26.04.2008 00:19

ERJ:n toukokuun laatuarvostelutilaisuus on nyt julkaistu, tilaisuus on avoinna ainoastaan ensimmäistä kertaa arvosteluun osallistuville hevosille. Tilaisuus pidetään 14.5.2008.

Osallistua voit osallistua 10.5 mennessä tästä osoitteesta:
http://www.virtuaalihevoset.net/jalostus/tapahtumat_ilmoittaudu.php?id=55

Tilaisuuden vastuuhenkilönä ja päätuomarina toimii ERJ:n...

Lue koko teksti

Tarkkuutta tuloksiin! - 19.04.2008 11:44

Olen joutunut hylkäämään viime aikoina useita kilpailutuloksia, koska kilpailuiden järjestäjä on antanut saman ratsastajan ratsastaa yhteensä yli 45km samoissa kilpailuissa. Osa on jouduttu hylkäämään, koska vaikeisiin luokkiin on osallistunut ratsukkoja, joilla ei ole hyväksyttyä tulosta edes 15km ihanneajasta. Lisäksi toivoisin, että tästä lähtien tuloksiin merkittäisiin hyl...

Lue koko teksti

KRJ:n kalenterilla uusi pitäjä - 14.04.2008 18:56

KRJ:n kalenteria päivittää tällä hetkellä Harmony D., joten toistaiseksi kaikki kalenteria koskeva posti tulee lähettää osoitteeseen virtuaali@dopehat.net. Muistakin osoitteista saa kyllä vastauksen, sillä välitän varsinaiseen osoitteeseen tulleet mailit Harmonylle.

Jaoksen ylläpitäjänä jatkaa edelleen Heidi C., joka yrittää tällä hetkellä ottaa itseään niskasta ki...

Lue koko teksti