Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Sinustako ERJ:n uusi ylläpitäjä? - 04.11.2008 02:32

ERJ kaipailisi siis uutta ylläpitäjää, jonka tehtäviin kuuluu lähinnä laatuarvostelusta huolehtiminen sekä kilpailukalenterin päivittäminen. Toki jaoksen kehittäminen eteenpäin mahdollisuuksien mukaan on aina eduksi.

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö ERJ:n ylläpitäjäksi, laita hakemusta sähköpostitse quiero@kerppa.net otsikolla \"ERJ - ylläpitäjäksi\".

Hak...

Lue koko teksti

Porrastettujen tuloksia ei saa lähettää - 30.10.2008 18:42

Porrastettujen kilpailujen tuloksia ei saa toistaiseksi lähettää. Kun toiminnot ovat taas kunnossa, ilmoitamme asiasta. (Koskee myös kilpailuja, joissa on vain osa luokista porrastettuja.)

Jaosten pitäjät eivät anna porrastettujen tulosten tästä johtuvasta myöhästymisestä varoituksia tai etuuspisteiden nollausta, (jaosten ylläpitäjille on ilmoitettu asiasta).

(Kilp...

Lue koko teksti

ERJ:n ylläpitäjä lopettaa - 28.10.2008 21:20

Hei!

Henkilökohtaisten kiireideni ja huimasti muuttuneen IRL hevostelun takia joudun jättämään tämän virtuaalihevostelun vähemmälle. Virtuaalimaailmastakin haihdun, pysyvästi tai toistaiseksi, kuka tietää. Niinpä olen pitkän harkinnan jälkeen päättänyt luopua ERJ:n ylläpito tehtävistä. Hommaan löytyy kyllä kiinnostusta, mutta parempi antaa titteli jollekin, jolla on...

Lue koko teksti

Katkos KRJ:n toiminnoissa 30.10 alkaen. - 27.10.2008 21:32

Annettakoon yleiseen tietoon, että KRJ:n ylläpitäjällä on muutto edessä 30.10 ja näinollen myös asianomaisen nettiyhteys tulee olemaan poikki jonkinaikaa kys. päivän jälkeen.

Sitä, kuinka kauan Soneran poppoolla kestää netti uuteen osoitteeseen siirtää, en tiedä, mutta tauko pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä.

KRJ kiittää kärsivällisyydestä.
...

Lue koko teksti

KERJ Laatuarvostelu etsii tuomareita! - 27.10.2008 03:44

Virtuaalinen Kenttäratsastusjaos hakee KERJ Laatuarvosteluun tuomareita!

KERJ Laatuarvostelutilaisuudet tullaan järjestämään joka toinen kuukausi parillisina kuukausina. Tämän lisäksi korottamistilaisuuksia järjestetään laatuarvostelussa jo arvostelluille hevosille tarpeen ja kysynnän vaatiessa.

KERJ Laatuarvostelu ei ole ollut toiminnassa hyvään toviin, joten sää...

Lue koko teksti

YLA:lle haussa lisää varatuomareita - 26.10.2008 14:30

Yleislaatuarvostelussa on vapaana neljä tuomarin paikkaa: varatuomaria kaipaavan C-ponit, puoliveriset, kylmäveriset ja piirretyt hevoset.

Varatuomarit arvostelevat hevosia silloin kun päätuomari ei ehdi tai jos päätuomarin omia eläimiä on mukana hänen omissa luokissaan - töitä ei siis välttämättä ole edes joka toinen kuukausi.

Tuomarilta toivotaan jonkinlaista kok...

Lue koko teksti

Orien marraskuun tilaisuus - tiedoitettavaa! - 26.10.2008 08:55

Sh ktk tiedoittaa koskien suomenhevosorien marraskuun tilaisuutta!

Alustavasta kutsusta poiketen, osallistuminen on edelleen mahdollista NJ:n meriiteillä.
Oreilta vaaditaan yksi MvaSERT tai BIS-sija.

Osallistuessasi muista mainita osallistumisoikeus kohtaan, missä sert/bis-sija on hankittu, päivämäärä ja paikka!
Tulos tulee löytyä BIS-listalta!

t. Johan...

Lue koko teksti

KERJ-Cup Marraskuu 2008 - 25.10.2008 03:16

Hauskaa ensilumenodottelua kaikille!

Lokakuun KERJ-Cup saatiin pois päiväjärjestyksestä, joten on aika julkistaa marraskuun kutsu.

KERJ-Cup on joka kuukauden 18. päivä järjestettävä kenttäratsastuksen huippukilpailu, jolloin parhaat ratsukot saapuvat kilpailemaan keskenään hyvistä palkinnoista ja maineesta. Cup järjestetään Immortelle Parkissa.

KERJ-Cup s...

Lue koko teksti

Marraskuun ARJ laatuarvostelu - 24.10.2008 06:55

Marraskuun ARJ:n laatuarvostelu 24 järjestetään 15.11.2008. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.11. Laatuarvosteluun ilmoittaudutaan täällä (http://www.virtuaalihevoset.net/jalostus/tapahtumat_ilmoittaudu.php?id=91). Oikea kutsu löytyy ARJ:n omilta sivuilta (http://www.virtuaalihevoset.net/arj/laatis24.php).

~ Emilia J
Askellajiratsastusjaos

Hevos- ja tallirekisterin muutokset - 22.10.2008 09:59

Henkilökunta on pari päivää sitten saanut käyttöönsä viimein hevos- ja tallirekisterin muutoslomakkeet. Kaikki tähän mennessä tulleet muutospostit yritetään käydä läpi mahdollisimman pian. Valitettavasti kuitenkin rekistereillä on niin paljon työntekijöitä lukemassa samaa postia, että jokin maili saattaa jäädä huomaamatta (varsinkin, jos niistä puuttuu AINA tarvittavat tal...

Lue koko teksti