Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tammikuun tilaisuudet - 03.01.2009 21:43

Nyt kun joulukuun ponitammojen tilaisuudesta on saatu julkistettua tulokset, julkistetaan myös kaksi tilaisuutta tammikuulle. Tapahtumakalenterista löydät siis 28. tilaisuudet ponitammoille ja -oreille. Kertaathan kantakirjaussäännöt Ponikantakirjan sivuilta.

Muistathan myös tilaisuuteen ilmoittautuessasi katsoa että ponisi kuvat toimivat, se on tarpeeksi vanha, sivut toimivat ong...

Lue koko teksti

Laatuarvostelut tauolla tammikuun, tuplat helmikuussa! - 02.01.2009 22:33

KRJ:n laatuarvostelut lomailevat tammikuun \"pisteytysmuutosmylläkässä\" (pysykää ajantasalla ja kurkistelkaa laatuarvostelun sivua ainakin ennen tulevia laatiksia!), mutta asiaan palaamme helmikuussa tuplatilaisuuksilla (= kaksi varsinaista tilaisuutta). Pahoittelemme.

Samalla toivotamme kaikille VRL:n käyttäjille hyvää alkanutta uutta vuotta!

~ Sonoko D. / Absinth (VRL...

Lue koko teksti

KILPAILUJEN ANONTA VIIVÄSTYY - 01.01.2009 01:29

Koodissa olevien puutteiden takia uusia kilpailuja ei saa vielä toistaiseksi anoa. Pahoittelen viivästystä! Pyrin saamaan kaikki koodit valmiiksi viimeistään 4.1, joten uusia kisoja saisi näillä näkymin anoa 5.1 alkaen.

ERJ Cupin joulukuun tulokset julki! - 29.12.2008 21:19

ERJ Cup 12/08 on nyt kilpailtu kunnialla loppuun ja tuloksia voitte katsella osoitteesta http://rajattu.net/boliviet/ERJCUP.htm

Onnea kaikille voittaneille ja sijoittuneille! Muistakaahan kirjata sitten niitä ERJ Cup-sijoituksia ylös.

Seuraavan ERJ Cupin parissa tapaamme taas tammikuussa.

Vapaaehtoinen kuvaus - 28.12.2008 15:40

Seuran tietoihin voi nyt halutessaan liittää vapaan kuvauksen.

Arabioriiden tulokset - 28.12.2008 01:08

Arabioriiden 18. tilaisuuden tulokset ovat julkaistu. Tammojen tulokset tulevat heti kun saan pisteet viimeiseltä tuomarilta.

Suoraan sanottuna hirvittää hylkäyksien määrä, joista valtaosa oli kuvien takia. Kahdestatoista (12) oriista seitsemän (7) sai hylkäyksen, joista viidellä luvattomat kuvat!
Suosittelen lämpimästi tarkastamaan \"Luvattomat kuvat\" listan joka löyty...

Lue koko teksti

Ei uusia anomuksia! - 26.12.2008 15:12

Teknisistä syistä uusien kilpailuanomusten lähettäminen ennen 1.1 on kielletty, ellei toisin erikseen ilmoiteta. Kaikki 25.12 mennessä anotut kisat hyväksytään normaalisti.

Talleja lopettaneiksi - 26.12.2008 00:51

Nyt ja tulevaisuudessa merkitään VRL:n puolesta lopettaneiksi talleja, joiden viimeiset elonmerkit sivuilta löytyvät viimeistään n. vuoden takaa.

Lopettaneeksi merkitty talli voidaan jälkikäteen palauttaa \"elossa olevien\" kirjoihin mailaamalla osoitteeseen rekisterit@virtuaalihevoset.net, joten siirto ei ole lopullinen. Merkinnöillä yritetään mm. puhdistaa satunnainen talli-...

Lue koko teksti

Kävijöiden arvosana - 25.12.2008 21:11

Kävijät voivat nyt arvostella talleja VRL:n sivuilla. Voit antaa yhden äänen kullekin tallille, jos äänestät samaa tallia uudestaan vanha äänesi kumoutuu.

Tallien profiileissa näytetään annettujen äänien keskiarvo. Myös äänestyslinkki löytyy tallin profiilista.

Sivujen käytettävyys - 25.12.2008 18:23

Mm. hevosten ja tallien tietojen muutoslomakkeisiin on tehty muutamia muutoksia käytettävyyden osalta. Turhaa klikkailua ja kikkailua on nyt pyritty poistamaan.

Samanlaisia muutoksia on tarkoitus tehdä jatkossa myös muille lomakkeille.

Jos sinulla on ideoita tai risuja sivuston käytettävyydestä, kerrothan niistä VRL:n foorumilla.