Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

ERJ:n laatuarvostelu etsii tuomaria - 14.01.2009 18:51

ERJ:n laatuarvostelu siis etsii uutta / uusia rakennetuomareita suomenhevosille, johtuen siistä syystä että nykyisiin tuomareihin en ole saanut yhteyttä ja uusia laatuarvosteluja pitäisi saada pikkuhiljaa käyntiin.

Toivottavaa olisi jonkinlainen kokemus rakennetuomarina.

Ilmoitathan nimimerkkisi ja sähköposti osoitteesi, sekä kerro myös vähän kokemuksiasi tuomarina. <...

Lue koko teksti

Rekisterit hakevat lisää työntekijöitä - 14.01.2009 14:40

Hevos- ja tallirekisteri hakevat lisää työntekijöitä. Rekisterityöntekijänä tehtäviisi kuuluu hylätä tai hyväksyä rekisteriin tulevia, seurata VRL:n työntekijöiden foorumia sekä lukea ja vastata rekisterisähköpostiin.

Mikäli koet olevasi tunnollinen, vastuuntuntoinen ja luotettava, lähetä sähköpostia, jossa esittelet itsesi ja kerrot miksi juuri sinä olisit sopiva ...

Lue koko teksti

Uusia etuuksia etuuspisteillä - 07.01.2009 16:14

Huom! Jos sinulla on yli 25 etuuspistettä, lisätään avoimet kilpailut kalenteriin suoraan. Tarkista tällöin anomuksesi huolellisesti sillä VIRHEELLISTEN KILPAILUJEN LISÄÄMINEN KALENTERIIN AIHEUTTAA ETUUSPISTEIDESI NOLLAUKSEN. Jos sinulla on kysyttävää kutsuista tai epäselvyyksiä säännöissä, ota yhteyttä jaoksen ylläpitäjään ennen kutsujen anontaa.

Seurakilpailujen hyväksyntä toimii - 07.01.2009 15:34

Seurojen ylläpitäjät pääsevät nyt hyväksymään ja hylkäämään lähetettyjä seurakilpailupyyntöjä.

KRJ suosittelee & muistuttaa... - 05.01.2009 17:44

Näinä kauheina aikoina, jolloin ihmiset eivät ole päässeet kisaamaan ~viikkoon ja kaikki kisat täyttyvät kolmessa ja puolessa sekunnissa, KRJ toivoo ihmisten ottavan huomioon allaolevat seikat.

01. Jos kalenterin kilpailut eivät miellytä, järjestä niitä itse.
02. Pidä isoja luokkia - ja useita! Vaikka luokkien kokoa (30-100 ratsukkoa / lka) on rajoitettu, saa luokk...

Lue koko teksti

ERJ:n syyskuun laatuarvostelun tulokset julki! - 05.01.2009 14:27

Vihdoin saatiin kaikkien odottamat syyskuun laatuarvostelun tulokset julki. Tämänkertaisessa tapahtumassa taso olikin varsin kova ja ERJ I-palkintojakin tuli ihan mukavat määrät.

Seuraava laatuarvostelutilaisuus pitäisi tulla tammikuun lopulla, tai sitten helmikuun alussa.

VNT:n näyttelyitä saa anoa - 05.01.2009 00:31

VNT:n toimintaa aletaan nyt hiljaksellaan aloitella. Uusia näyttelyitä saa nyt anoa, mutta muistakaa että näyttelyiden järjestäminen on aina tuomareiden halukkuudesta kiinni! HUOM! TOISTAISEKSI ON SALLITTUA JÄRJESTÄÄ VAIN PERUSNÄYTTELYITÄ! ERIKOISNÄYTTELYIDEN (VÄRI, ROTU, KASVATTAJA) JÄRJESTÄMINEN ON TOISTAISEKSI VIELÄ KIELLETTYÄ.

Tuomareita on toistaiseksi hyvin vähän,...

Lue koko teksti

Kilpailuja saa taas anoa - 04.01.2009 18:59

Uusia kilpailuja saa taas anoa! Seurojen ylläpitäjien hyväksyntälomake on kuitenkin vielä hieman kesken, joten seurokilpailuja pääsee hyväksymään vasta huomenna.

Kaikkia kilpailuja saa kuitenkin anoa normaalisti.

Tammikuun tilaisuudet - 03.01.2009 21:43

Nyt kun joulukuun ponitammojen tilaisuudesta on saatu julkistettua tulokset, julkistetaan myös kaksi tilaisuutta tammikuulle. Tapahtumakalenterista löydät siis 28. tilaisuudet ponitammoille ja -oreille. Kertaathan kantakirjaussäännöt Ponikantakirjan sivuilta.

Muistathan myös tilaisuuteen ilmoittautuessasi katsoa että ponisi kuvat toimivat, se on tarpeeksi vanha, sivut toimivat ong...

Lue koko teksti

Laatuarvostelut tauolla tammikuun, tuplat helmikuussa! - 02.01.2009 22:33

KRJ:n laatuarvostelut lomailevat tammikuun \"pisteytysmuutosmylläkässä\" (pysykää ajantasalla ja kurkistelkaa laatuarvostelun sivua ainakin ennen tulevia laatiksia!), mutta asiaan palaamme helmikuussa tuplatilaisuuksilla (= kaksi varsinaista tilaisuutta). Pahoittelemme.

Samalla toivotamme kaikille VRL:n käyttäjille hyvää alkanutta uutta vuotta!

~ Sonoko D. / Absinth (VRL...

Lue koko teksti