Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tunnusten anominen testiluonteisesti käytössä! - 09.04.2008 17:16

tunnuksia pystyy TOISTAISEKSI taas anomaan. Jos järjestelmässä ilmenee ongelmia poistetaan ominaisuus taas käytöstä. Nyt koodissa on säännöllisesti vaihteleva laskutoimitus, jonka vastaus on kirjoitettava oikein viimeiseen kenttään jotta varmistusviesti lähetettäisiin.

Kaikki vanhat tunnushakemukset, joita ei ole varmistettu, on poistettu.

VVJ etsii uutta ylläpitäjää - 08.04.2008 17:43

Virtuaalinen valjakkoajojaos (VVJ) etsii uutta ylläpitäjää. Pitäjän säännöllisiin tehtäviin kuuluu kalenterin päivitys ja laatuarvostelun ylläpito, jonka lisäksi pitäjällä olisi hyvä olla aikaa ja kiinnostusta lajin "promoamiseen", eli uusien harrastajien haalimiseen. Toki osan (esim. laatuarvostelun) tehtävistä voi myös halutessaan ulkoistaa muille.

Uudelle pitäjäll...

Lue koko teksti

ARJ:n laatuarvostelutilaisuus - 28.03.2008 06:42

Askellajihevosten laatuarvostelutilaisuuden kutsu löytyy ARJ:n sivuilta.

KRJ:n kalenteri etsii päivittäjää - 25.03.2008 22:10

KRJ:n kalenteri etsii määräaikaista päivittäjää 20.5.2007 saakka, alkaen mahdollisimman pian ylläpitäjän kiireiden takia. Tämän päivämäärän jälkeen palaan mahdollisesti itse hommiin, tilanteen muuttuessa väliaikaisen ylläpitäjän kanssa keskustellaan hyvissä ajoin.

Tehtävään kuuluu
-kilpailuanomusten tarkastaminen ja hyväksyntä
-tulosten tarkastaminen ja...

Lue koko teksti

Tunnusten hakeminen poissa käytöstä - 24.03.2008 17:25

Tällä hetkellä VRL-tunnuksia ei valitettavasti pysty hakemaan, asia korjaantuu heti kun saamme sähköpostiliikenteen takaisin käyttöön tai Feanaro keksii asiaan jonkin muun ratkaisun. Pahoittelen asiaa, mutta pyydän, että olette kärsivällisiä, jokainen saa sen VRL-tunnuksensa sitten kun homma saadaan taas toimimaan.

Mitään tietoa ei ole, kuinka kauan tässä kestää, joten ...

Lue koko teksti

KRJ:n kalenteri tökkii - 16.03.2008 21:30

Tulosten lisäämisessä on ongelma, joka odottaa korjausta. Anomuksia ei tietenkään voi lisätä ennen kuin tulokset on saatu hyväksyttyä, joten kalenterin päivitys tökkii vielä jonkin aikaa (toivottavasti vain muutamia päiviä).

ERJ:lle haussa väliaikainen pitäjä - 16.03.2008 20:06

Esteratsastusjaokselle on haussa väliaikainen pitäjä.

Hakijan tulee tuntea lajia ja jaksaa touhuta jaoksen parissa kauemmin kuin viikon. Hänellä pitää olla kokemusta virtuaalimaailmasta ja [b]aikaa[/b] hommalle. Erittäin suurta plussaa olisi, että hakija pystyisi jatkamaan ERJ:n puikoissa, jos Eevuska ei ole enää halukas ylläpitämään ERJ:tä.

Pitäjän tehtäviin k...

Lue koko teksti

Arabikantakirjan tulokset & uudet tilaisuudet - 16.03.2008 16:57

Arabioriiden 14. tilaisuuden tulokset ovat nyt julkaistu.
Tammojen sekä oriiden 15. tilaisuudet löytyvät myös tapahtumakalenterista huhtikuun puolelta.

Virheelliset kisakutsut jälleen nousussa - 15.03.2008 11:02

Virheelliset kisakutsut ovat jälleen nousussa, ja koen tarpeelliseksi huomauttaa muutamasta, vanhasta ja tutusta, säännöstä virtuaalisten kenttäkisojen yhteydessä. Erityistä laiminlyöntiä ovat kokeneet oikeaoppiset luokkamerkinnät, sekä lajikohtaiset rajoitukset.

" Lajin luonteen vuoksi hevonen saa osallistua korkeintaan yhteen luokkaan kilpailuissa " sekä " Kisoja järjestet...

Lue koko teksti

Pikapikaa anomaan uusia kisoja! - 11.03.2008 11:15

ERJ:n osalta kilpailukalenteri näyttää tällähetkellä pelottavan tyhjältä. Aktivoitukaa järjestämään kisoja taas tauon jälkeen että saadaan tarjonta yhtä hyvälle mallille kuin ennen taukoa.