Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Virhe koodissa korjattu - 08.06.2007 15:52

Koodiin oli jäänyt yksi hainhammas merkki väärinpäin, joten koodi hylkäsi automaattisesti kaikki osallistujat.. Virhe on kuitenkin nyt koodattu (ja koodia testattu toiset 214423 kertaa kaikilla mahdollisilla keinoilla) ja tulosten pitäisi nyt toimia oikein.

Kaikki jonossa olleet porrastetut tulokset poistettiin ja jo hyväksytyt pisteet on korjattua. Onnea ensimmäisiä pisteitä s...

Lue koko teksti

Hae VRL:n hallitukseen! - 01.06.2007 14:41

Ensivuoden hallituksen haku on käynnistynyt. Lue lisää osoitteesta http://www.virtuaalihevoset.net/hallitushaku.php.

Kaikki asiasta vähänkään kiinnostuneet, heti suunnittelemaan vaalipuhetta!

4.6.2007 se alkaa! - 29.05.2007 15:26

Ensi maanantaista lähtien on mahdollista järjestää myös porrastettuja kisoja. Toistaiseksi on sallittua järjestää kilpailuja vain seuratasolla, mutta kunhan hevosten pistemäärät nousevat niin myös muut tasot sallitaan.

Ennen kuin hevonen saa kilpailla porrastetuissa, tulee sen rekisteritiedoissa olla vähintään 3-vuotissyntymäpäivä mainittu! Eli kaikki täyttämään hevo...

Lue koko teksti

VVJ:n säännöt muuttuvat - 28.05.2007 19:43

Normaalien yksilö- ja parivaljakkoluokkien lisäksi valjakkoajoa voi nykyään kilpailla tandemluokissa. Osallistuminen kyseisiin luokkiin tapahtuu samalla tavalla kuin parivaljakkoluokkiin. Erona parivaljakkoihin on siis se, että tandemluokassa kaksi hevosta kulkee peräkkäin vaunujen edessä, kun taas parivaljakkoluokissa hevoset ovat vierekkäin.

Myös luokkien nimitykset muuttuivat...

Lue koko teksti

Hevosen rekisteröiminen - 28.05.2007 17:50

Vaikka sivulta, jonka kautta hevosrekisterihakemukset lähetetään, löytyy selkeät hojeet hevosen rekisteröintiin ja siihen, mitä hevosen sivuilta tulee löytyä, lienee syytä kerrata muutamia asioita.


Jokaisella rekisteriin merkittävällä hevosella tulee olla oma, erillinen sivunsa.
Hevosen sivuilla tulee olla seuraavat tiedot:
nimi
rotu
sukupuoli
ikä ...

Lue koko teksti

Ennakointia - syntymäpäivät - 25.05.2007 05:51

Porrastettujen kilpailujen tuloa ennustavat nyt myös hevosrekisteriin lisätyt 3-8-syntymäpäivät. Tiedot voi lisätä hevosen tietoihin VAIN KERRAN eikä niitä korjailla kuin erittäin hyvästä syystä (tälläiseksi ei kelpaa "hevosen ikääntyminyn päätettiin vaihtaa XX:stä YY:n, koska se vanheni liian hitaasti/nopeasti").

Hevosen ikä näkyy myös hevosen profiilisivuilla "al...

Lue koko teksti

Messengerosoiteen lisäys - 09.05.2007 13:47

tunnukseen saa nyt halutessaan tallennettua oman messengerosoitteensa. Osoitteeen voi jättää tyhjäksi ja sen voi halutessaan myös piilottaa.

Uusi tapahtumakalenteri! - 02.05.2007 14:41

Kilpailukalenteri on muutaman kuukauden aikana todettu erittäin toimivaksi systeemiksi ja samaa toimintaperiaatetta soveltaen avataan nyt myös uusi tapahtumakalenteri.

Kalenterista tulee tulevaisuudessa löytymään kaikkien laatuarvosteluiden ja kantakirjojen tilaisuudet, ja näihin osallistuminen onnistuu myös kalenterin kautta.

Kalenteri otetaan käyttöön pikkuhiljaa ja ...

Lue koko teksti

Ongelmia sivuston kanssa - 05.04.2007 16:19

Tiistai-illan 03. huhtikuuta ja torstai-iltapäivän 05. huhtikuuta välisenä aikana ilmeisesti mitkään VRL:n toiminnoista (hevosrekisterin ja jaosten kilpailukalenterianomusten hyväksymis/hylkäämispäätökset, VRL-tunnusanomusten vahvistussähköpostit jne.) eivät ole menneet perille MSN - palvelun tarjoamiin sähköpostiosoitteisiin (=hotmail.com, msn.com - päätteiset osoitteet).
...

Lue koko teksti

Huomautukseen vastaaminen - 28.03.2007 20:15

Kun lähetät vastauspostia myöhästyneitä tuloksia koskeneeseen sähköpostiin, mainitse seuraavat asiat:
-kilpailuiden päivämäärä
-kutsun numero (näet omista tiedoistasi)
-vastuuhlön VRL-tunnus

..ja näiden jälkeen vasta kootut selitykset.

Jos lähetät vain vastauksen "mulla ei ole ollut nyt aikaa kun on muitakin kisoja", ei ylläpitäjällä voi olla kä...

Lue koko teksti