Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tuloksia saa jälleen lähettää - 01.12.2008 17:00

Porrastettujen tuloksia saa nyt lähettää, mutta vanhemmat tulokset pitäisi lähettää ennen uudempia, jotta arvontajärjestys säilyy. Tarkistakaa kalenterista ennen tulosten lähettämistä, että edes suurin osa aikaisemmista kisoista on jo arvosteltu.

VRL:n ylläpito toivoo ettei joulukuulle anottaisi enempää porrastettuja kisoja, jotta tulossuma saataisi nopeammin selvitettyä....

Lue koko teksti

Porrastetut kilpailut muuttuvat - 29.11.2008 14:45

Hallitus on saanut porrastetuista lukuisia viestejä ja palautetta, nyt näiden mielipiteiden pohjalta on tehty porrastettuihin muutamia uudistuksia.

Tärkein uudistus systeemissä on pisteiden muuttaminen desimaaleista täysiin pisteisiin. Samalla pisterajoja muokattiin selvemmiksi. Uudet pisteet on jo päivitetty hevosten profiileihin ja uudet pisterajat voi tarkistaa VRL:n sivuilta: Lue koko teksti

Ponikantakirjalla auki kaksi tuomarinpaikkaa - 23.11.2008 13:55

Ponikantakirja hakee yhtä tavallista tuomaria ja yhtä varatuomaria. Nykyisestä varatuomarista riippuu, tuleeko varatuomareita yksi vai kaksi.

Tuomarihaussa ei ole koetta, ja se on kiireellinen. Hakuaikaa on alustavasti 30.11. asti, mutta mikäli hakemuksia ei siihen mennessä ole tullut, hakuaikaa joudutaan lisäämään.

Tuomarin homma ei ole rankkaa: 60 ponin arvostelu kuuk...

Lue koko teksti

Hylkäys-/hyväksymissyyt löydät pikaviesteistäsi! - 22.11.2008 17:59

Nyt on tullut taas niin paljon ihmisiltä tuplailmoittautumisia, ilmoittautumisia ilman osallistumisoikeuden selvitystä ja hylkäyksen jälkeen uudelleen ilmoittautumisia, että olisi ehkä aika selventää pari asiaa.

Kun hevosesi hylätään tilaisuudesta, tulee syy sinulle Pikaviesteihin, tällöin käyt ensin lukemassa syyn sieltä ja joko korjaat mahdollisen virheen osallistumisessa...

Lue koko teksti

KRJ back in business! - 21.11.2008 14:31

KRJ:n ylläpitäjä pahoittelee vielä kerran kahden vkon taukoa (30.10 - 17.11), joka johtui ylläpitäjän muutosta. Kiitämme kärsivällisyydestänne, suurempia kriisejä ei tällä aikavälillä päässyt kehkeytymään.

Jaoshan seisoi täysin päivittämättömänä tuon ajan, mutta tulosjonot sun muut ollaan saatu jo reilaan, enää rästihommiksi lukeutuu lokakuun varsinaisen laat...

Lue koko teksti

KERJ Laatuarvostelun tuomarihaku päättynyt - 18.11.2008 06:01

Virtuaalisen Kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelun tuomarihaku on päättynyt. Sain todella paljon hyviä hakemuksia, kiitos kaikille hakijoille! Uusille tuomareille on lähetetty henkilökohtaisesti sähköpostia, joihin toivon vastattavan mahdollisimman pian, jotta tiedän, että tuomarit ovat vielä kiinnostuneita pesteistään.

KERJ Laatuarvostelu potkaistaan käyntiin viimeistään...

Lue koko teksti

Ponitammojen 27. tilaisuus - 17.11.2008 13:30

Tammojen 27. tilaisuuden ensimmäinen luokka on täynnä. Ilmoittautua vielä saa toiseen luokkaan.

Orien tilaisuutta ei joulukuulle ole luvassa, mutta tammikuulla tulee molemmille, niin tammoille kuin oreille, omat tilaisuudet.

Viimeisen rästitilaisuuden tulokset julkaistaan toivottavasti 20.11.

Arabikantakirjan tulokset julkaistu - 13.11.2008 01:41

Sain vihdoin kaikilta tuomareilta pisteet ja 17. tilaisuuksien tulokset ovat julkaistu. Tammojen taso oli jälleen harmittavan heikko. Lisäksi saimme pari harmittavaa hylkäystä sivujen toimimattomuuden sekä kuvien takia.

18. tilaisuudet julkaistaan parin päivän sisällä. Muistakaa seurata Tapahtumakalenteria!

VMJ Cup Marraskuu 2008 - 12.11.2008 19:17

VMJ Cup starttasi viime kuussa ja osallistujia saatiin oikein mukavasti, kiitos kaikille osallistuneille! Jatkamme kuukausittaista cupin pitoa ja laatuarvostelunkin sivuja on jo alettu valmistelemaan, joten mukavasti ollaan mallillaan.

Tulevina kuukausina Cup-kutsun löytää kilpailukalenterista, vaikka aina mainintaa ei olisikaan tiedotuksissa! (:

Kutsu: http://luppakorva.net/p...

Lue koko teksti

Tilaisuuteen ilmoittautuneet oriit, ilmoittautukaa uudelleen! - 07.11.2008 09:45

Sähellykseni takia painoin 4 orille hyväksymisen sijasta vahingossa hylkää painiketta. Pahoittelen virhettäni ja toivon teidän ilmoittavan kyseiset oriit tilaisuuteen uudelleen.

Terveisin Johanna H. (VRL-0066)