Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

10 000 hevosta rekisteröity - 14.05.2006 21:52

10 000 hevosen raja meni rikki. Rekisterinumeron sai arabitamma Pocahontas ox. Onneksi olkoon!

Muistuttaisin vielä, että olkaa huolellisia kun täytätte rekisteri-ilmoituksia. Usein on, että sivu ei toimi tai heponen on jo rekisterissä. Kannattaa tarkistaa muutamaankin kertaan ettei sen entinen omistaja ole sitä rekisteröinyt. Muistakaa myös olla kärsivällisiä, sillä nyt...

Lue koko teksti

Kakkospitäjän haku - 14.05.2006 21:31

Hakemuksia VRL:n toiseksi pitäjäksi saatiin kymmenen kappaletta, mutta hakemusten käsittelyn ja keskustelun jälkeen tultiin siihen tulokseen, ettei kukaan hakijoista täytä vaatimuksia. Virtuaalinen ratsastajainliitto ei siis ota toista pitäjää.

Listausta tarkistettu - 13.05.2006 23:03

Esikantakirja-arvosteluun ilmoitetut hevoset näkyvät listoilla nyt ilmoitusjärjestyksessä, ensin ilmoitetut ensimmäisinä. Hevoset alkavat näkyä oikeassa järjestyksessä, kun kaikki tällä hetkellä listoilla olevat hevoset on arvosteltu.

Ilmoittautumisesta löytyi bugi, joka hankaloitti hevosen ilmoittamista ilman VRL-tunnusta. Se on nyt korjattu.

KeRJ etsii uutta ylläpitäjää - 13.05.2006 22:39

Nyt on pakko vihdoinkin itselleen myöntää, että en vain saa tätä hommaa toimimaan niin hyvin kuin haluaisin. Parempi etsiä KeRJ:lle uusi aktiivinen pitäjä kuin kituuttaa itse puoliväkisin.

Tavoitteena olisi löytää uusi ylläpitäjä jo toukokuun puolella, mutta mikäli sopivaa henkilöä ei löydy jatketaan hakua niin pitkään kuin tarve vaatii.

En aseta...

Lue koko teksti

Vippokseen kirjoittajia - 12.05.2006 21:00

Tässä kuussa lehteen ei ole ilmoittautunut juuri ollenkaan kirjoittajia, mutta en lehteä yksin kokoon saa. Juttujen pitäisi olla minulla viikon sisällä, oikoluvun ja lomamatkani takia.

Kaikki kirjoituksesta kiinnostuneet auttamaan lehden kanssa.

Haussa kantakirja-apulainen - 09.05.2006 18:36

Hevoskantakirja hakee kantakirja-apulaista erinäisten pikkuhommien kanssa avustamiseen. Apulaisen ensisijaisia tehtäviä ovat kantakirjalistojen tarkastelu sekä hevosien lisääminen listoille aina tulosten valmistuttua uusimmista tilaisuuksista sekä mahdollisesti minun tuuraaminen, mikäli estyn täydellisesti kantakirjan ylläpidosta tilapäisesti.

Apulaiselta vaaditaan taitoa...

Lue koko teksti

Agilityjaokselle uusi pitäjä haussa - 08.05.2006 18:03

Virtuaalinen Agilityjaos, eli VALJ etsii nyt uutta ja ahkeraa pitäjää. Tehtäviin kuuluu kutsujen lisääminen kalenteriin, jäsenten lisäily, tulosten hyväksyminen VRL:n kautta ja muuta yleistä päivittelyä.

Uudelta pitäjältä toivon ainakin vuoden virtuaalitalli kokemusta sekä tulisi olla jonkinlaista käsitystä agilitystä. Sähköpostiin saa lähettää vapaamuotoisia...

Lue koko teksti

Hevosktk - yleistiedote (mm. uudet tilaisuudet) - 06.05.2006 13:44

Yleistiedote koskien hevoskantakirjaa, toivon jokaisen hevoskantakirjan käyttäjän lukaisevan tämän huolellisesti lävitse.

Minulle on viimeaikoina tullut paljon negatiivista palautetta hevoskantakirjasta lähinnä e-mailitse, suurin osa postista on valittelua kantakirjan hitaasta toiminnasta. Haluaisin huomauttaa, että tuomarit tekevät työtä täysin omaa tahtiaan, enkä voi...

Lue koko teksti

Huolellisuutta hevosten rekisteröinnissä - 27.04.2006 22:47

Melko monelta hevoselta puuttuu rekisteröidessä osoite. Myös useaa hevosta yritetään rekisteröidä kahteen/useampaan kertaan.

VJA:n toukokuun kutsu julkaistu - 25.04.2006 15:46

Jälkeläisarvostelu järjestää seuraavan tilaisuutensa 15. toukokuuta. Osallistumiset tuttuun tapaan mailitse.