Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Arabikantakirja - 26.11.2007 17:28

Hei taas kaikille täältä Yhdysvalloista!
Nyt on saatu Arabikantakirjakin taas toimimaan. Ne jotka eivät ongelmista tienneet, FTP:n kanssa oli ongelmia; ei päästänyt kirjautumaan sisään ja näin ollen en ole pystynyt kantakirjan sivuja päivittämään laisinkaan. Nyt on asia kuitenkin korjattu ja päivitykset jatkuvat normaaliin tapaan.

Arabitammojen 14. kantakirjatilaisuus o...

Lue koko teksti

Laatuarvostelut täynnä - 25.11.2007 11:23

KRJ:n joulukuun molemmat tilaisuudet ovat täynnä.

Älä siis yritä enää osallistua näihin, osallistumisesi hylätään joka tapauksessa ja aiheutat vain lisää työtä jaoksen ylläpidolle. Uudet tilaisuudet tulevat jälleen tammikuussa 2008.

ERJ:n laatuarvostelutilaisuudet täynnä - 24.11.2007 16:55

Molemmat tapahtumakalenteriin merkityt ERJ:n laatuarvostelutilaisuudet ovat nyt täynnä, enempää osallistujia ei siis tällä kertaa mahdu mukaan!

Hevosia on jo alettu tuomaroimaan, joten tulokset saadaan sivuille mahdollisesti jo ennen varsinaisia tilaisuuksien päivämääriä ja samalla korjataan kutsuissa olevat virheet ja ilmoitetaan uusia tilaisuuksia kalenteriin.

Kiito...

Lue koko teksti

ERJ:n laatuarvostelutilaisuudet - 23.11.2007 15:09

ERJ järjestää joulukuun alussa kaksi laatuarvostelutilaisuutta, lauantaina 01. joulukuuta sekä lauantaina 08. joulukuuta.

Laatuarvostelutilaisuuksiin voit osallistua osoitteissa http://www.virtuaalihevoset.net/jalostus/tapahtumat_ilmoittaudu.php?id=33 ja http://www.virtuaalihevoset.net/jalostus/tapahtumat_ilmoittaudu.php?id=34.

Ensimmäisen 01.12.2007 järjestettävän tilai...

Lue koko teksti

Sivustovaliokunnalle vastaava - 22.11.2007 15:29

Haetaan sivustovaliokunnalle vastaavaa!

Yksi paikka hallituksessa auki, sivustovaliokuntavastaava. Vastaavana pidät huolta, että valiokunnassasi tapahtuu jotain ja alaisesi tietävät mitä tehdä. Osallistut kerran kuussa hallituksen foorumikokoukseen, jossa vahvistetaan kuukauden aikana tehdyt päätökset. Keräät valiokunnan itse, joko vakituisen porukan joka tekee työt tai aina p...

Lue koko teksti

ERJ:n etusivu väliaikaisesti poissa - 12.11.2007 14:18

ERJ:n etusivu on väliaikaisesti pois käytöstä, sillä sivuja ei tällä hetkellä ole mahdollista siirtää millään keinolla nettiin tällä hetkellä epäselvästä syystä johtuen.

Kilpailukalenteria kuitenkin päivitetään entiseen tapaansa ja vika pyritään korjaamaan mahdollisimman pian, pahoittelen häiriöstä mahdollisesti aiheutuvia ongelmia!

Ongelmatilanteissa ...

Lue koko teksti

YLA:lle tuomareita - 10.11.2007 10:46

Yleislaatuarvostelulle on haussa kaksi (2) päätuomaria puoliveriluokkiin, joita siis tulee tilaisuuksiin lisää, ja lisäksi yksi (1) puoliveristen ja yksi (1) kylmäveristen varatuomari.

Hakemukset lähetetään sähköpostiin yla@virtuaalihevoset.net asiaankuuluvasti otsikoituna. Hakemuksessa tulee käydä ilmi hakijan nimi / nick, kokemus virtuaalihevosista sekä puoli- tai kylm...

Lue koko teksti

Jalotusvaliokunnan kokouksen pöytäkirja - 03.11.2007 22:01

VRL:n hallituksen jalostusvaliokunta

Pöytäkirja 2/2007

Aika: 3.11.2007 klo 20
Paikka: MSN Messenger

Läsnä:
Maria S., puheenjohtaja
Meepu, sihteeri
Lynn, poistui kohdassa 5
Asil
Kerppa

1. KOKOUKSEN AVAUS
Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 19:58.

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS
Todettiin kokous laillises...

Lue koko teksti

Tallilistalle ei enää jonoa! - 02.11.2007 11:06

Kaikki lähes kaksisataa jonossa ollutta tallia ovat nyt käyty läpi.

Haluan muistuttaa, että ratsastuskoulu-kategoriaan ilmoitetulla tallilla tulee olla tuntitoimintaa/ratsastustunteja/ratsastuskursseja - pelkkä hoitajatoiminta ei riitä. Tämä on ollut viimeisen parinsadan tallin kohdalla yleisin hylkäyssyy.

KERJ:n Laatuarvostelu etsii ylläpitäjää - 01.11.2007 15:06

Virtuaalisen Kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelu etsii uutta pitäjää. Uudelta laatuarvostelun pitäjältä vaaditaan pitkäaikaisuutta sekä intoa laatuarvostelun kehittämiseen. Kenttäratsastuksen tunteminen lajina on pakollinen ehto jonka tulevan pitäjän on täytettävä.

Työtehtäviin kuuluu laatuarvostelun sivujen rakentaminen, tilaisuuksien pitäminen sekä uusien tuomarien...

Lue koko teksti