Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

KRJ Cup etsii pitäjää - 25.12.2006 14:41

KRJ Cup etsii itselleen uutta pitäjää heti vuoden vaihteesta alkaen. Uuden pitäjän tehtäviin kuuluu julkaista kutsu ajallaan joka kuukausi (viimeistään kuluvan kuun 5. päivänä), ottaa vastaan osallistumiset ja lisätä ne kutsuun sekä arpoa tulokset ajallaan (viimeistään kuluvan kuun 20. päivä). Ylläpitäjän tehtäviin kuuluu myös lisätä tulokset vuoden 2007 rankingiin, kun se...

Lue koko teksti

Omistajanmuutoslomake toiminnassa - 25.12.2006 13:23

Voit vaihtaa hevosesi omistajaa omista tiedoista klikkaamalla hevosen nimeä. Sivun alareunassa on lomake, jossa kysytään uuden omistajan VRL-tunnusta. Jos uudella omistajalla ei ole VRL-tunnusta ET VOI käyttää tätä lomaketta. Toistaiseksi on epäselvää miten menetellään tapauksissa, joilla uudella omistajalla ei ole VRL-tunnusta.

Omistajanvaihdokset - 23.12.2006 11:01

Epäselvyyksistä johtuen tiedotan asiasta yleisesti.

Omistajanmuutoslomake on vielä kesken. Se valmistuu vuodenvaihteeseen mennessä. Jos myytte hevosia ÄLKÄÄ MERKITKÖ NIITÄ KUOLLEIKSI. Kuolleiksi merkittyjä hevosia EI PYSTY rekisteröimään uudestaan.

Tallien muutoslomake pois käytöstä - 20.12.2006 23:20

Tallien tietojen muutoslomake on toistaiseksi pois käytöstä väärinkäytöstän takia. Lomake palaa käyttöön mahdollisimman nopeasti, kun ongelma on korjattu.

Ylläpitäjä haussa! - 18.12.2006 20:07

Virtuaalinen kenttäratsastujaos hakee uutta ylläpitäjää. Hakijoilta vaaditaan ehdotonta tuntemusta lajista, pitkäjänteisyyttä ja kokemusta virtuaalimaailmasta.

VRL tarjoaa jaokselle ulkoasun ja sivutilan. Html-koodien tuntemus eduksi, muttei välttämätön.

Hakemukset 8.1.2007 mennessä palautelomakkeen kautta, otsikolla "Työpaikat".

Viimeinen päivitys -merkintä sivuille! - 18.12.2006 17:32

Kun ilmoitatte talleja listalle, muistakaa, että sivuilta on löydyttävä tieto tallin viimeisestä päivityksestä! Talli hylätään, jos tietoa ei löydy.

Viimeiseksi päivitysmerkinnäksi hyväksytään esimerkiksi maininta tallin sivuilla, vieraskirjamerkintä tai muu päivämäärällä varustettu tieto.

Uusien hevosten rekisteröinti alkanut - 16.12.2006 16:26

Hevosrekisteri ottaa taas vastaan hevosia. Hevosia hyväksytään 9 eri jonossa hakemuksen numerosta riippuen. Kaikki 1 alkavat hakemukset menevät jonoon 1, kaikki 2 alkavat hakemukset menevät jonoon 2 jne. Jokaisella jonolla on 2-3 hyväksyjää.

Toivottavaa olisi, ettei rekisteriä ruuhkautettaisi heti alkuunsa. Rekisteri jatkaa toimintaansa kyllä jatkossakin, kaikkia hevosia ei t...

Lue koko teksti

Työntekijöitä talli- ja hevosrekisteriin - 16.12.2006 12:40

Tallilistan hyväksyjissä on avoimena pari paikkaa ja hevosrekisterin hyväksyntään mahtuu PALJON ihmisiä. Jos siis olet kiinnostunut ota yhteyttä palautelomakkeen kautta.

Hakemuksessa tulee olla VRL-tunnuksesi, messengerosoitteesi ja yleistä tietoa itsestäsi.

Työ ei ole kovin vaativaa eikä se vie kovin pitkään. Olisi kuitenkin hyvä, jos työntekijät pääsisivät p...

Lue koko teksti

Ongelmia tunnusten rekisteröinnissä - 13.12.2006 22:27

Uusien tunnusten lisäämisessä oli pieniä ongelmia aikavälillä 6-13.12. Mikäli olet rekisteröitynyt tunnuksen tänäaikana, eikä tunnuksesi toimi, ota yhteyttä palaulomakkeella.

Hevoset, joita uhkaa poisto rekisteristä! - 13.12.2006 17:06

Oheisesta listasta näet kaikki hevoset, joiden tiedoissa ei ole merkintää omistajan VRL-tunnuksestä. Mikäli hevosille ei löydy omistajaa, ne poistetaan rekisteristä.

Lista poistettavista hevosista

Hevosten omistajille lähetetään asiasta sähköpostia, jos sähköpostiosoite on ilmoitettu.