Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Koodia korjattu - 24.10.2009 12:03

Muutama koodista löytynyt vika on taas korjattu, periytymällä saadut pisteet lasketaan nyt toivottavasti oikein kilpailuosallistumisista.

Lokakuun laatuarvostelutilaisuus - 20.10.2009 16:30

Ilmoittautuminen KERJ:n lokakuun laatuarvosteluun, joka järjestetään 25.10., loppuu ylihuomenna.

Kaikki siis nyt ilmoittautumaan laatuarvosteluun tapahtumakalenterin kautta (Hevoset ja jalostus -> Tapahtumakalenteri) niin kauan kuin mukaan vielä mahtuu!

Sh kantakirjan tilaisuudet! - 19.10.2009 12:53

Tilaisuuksissa on tilaa enää Näyttelyjaoksen kautta osallistumisoikeuden saaneille!

Terveisin Johanna H.

Arabikantakirjan 21. tilaisuuksien tulokset - 18.10.2009 01:43

Saimme vihdoin viimeiseltä tuomarilta pisteet 21. tilaisuuksiin.
Tammojen ja oriiden tilaisuuksista jouduttiin taas hylkäämään useampi hevonen sivujen toimimattomuuden sekä luvattomien kuvien takia. Muistattehan tarkistaa omien hevostenne rekisteritiedot ilmoittaessanne hevosia kantakirjattavaksi. Arabikantakirjan sivuilta löytyy edelleen lista luvattomista kuvista. Jos kaiken tämän ...

Lue koko teksti

Uusia tuomareita ja uusia tilaisuuksia - 16.10.2009 12:44

Kuten osa on varmaan huomannutkin, uudet Suomenhevoskantakirjan tilaisuudet ovat julkistettu. Orien tilaisuus lokakuun lopulla ja tammojen tilaisuus marraskuun puolessa välissä. Tarkoituksena on järjestää tämän vuoden puolella vielä yhdet kantakirjaustilaisuudet.

Uutena tuomarina aloittaa Peppi S., Hanna K:n jättäessä tuomarintyönsä ainakin toistaiseksi. Varatuomarina toimii...

Lue koko teksti

Tuloksia voi taas lähettää! - 10.10.2009 15:44

Koodi on nyt saatu korjattua ja tulosten lähettämisen pitäisi toimia normaalisti, ilmoittakaa mahdollisista ongelmista MAHDOLLISIMMAN PIAN asiakastuen kautta.

Kaikki joilla tuloksia on vian takia lähettämättä: Reilun viikon sisässä oli toivottavaa lähettää tulokset, että saadaan kalenteri ajantasalle. Jos tuloksien lähetys viivästyy reilusti, ilmoita siitä asikastuen...

Lue koko teksti

Tallien arvostelusta - 07.10.2009 21:36

Tallien arvostelijat toivoisivat kovasti, jos ihmiset jaksaisivat tarkistaa nämä asiat ennen arvostelujonoon ilmoittautumista:

1. Tallin osoite on oikein
2. Tallin kategoriat ovat oikein (mikäli eivät ole, VRL:n tukipalvelu auttaa)
3. Vaadittavat tiedot, kuten virtuaalisuuden maininta ja laillinen materiaali, ovat kunnossa

Muistakaa myös itsekritiikki ennen tallinne ...

Lue koko teksti

Yhteydenotto jaokseen. - 04.10.2009 14:46

KRJ:n pitäjä toivoo, että akutteissa asioissa yhteys otetaan jaokseen pikaviestitse (VRL-0100), jolloin viestit tulevat nopeammin asianomaisen käsittelyyn, kuin mailitse/muuta tietä.

Lisäksi KRJ tahtoo toivottaa hyvät syksyt koko virtuaaliväelle ja pahoittelee hieman hidastunutta toimintaansa; pitäjän oma elämä vaatii veronsa koulutuksen ja työn muodossa, toivon, ett...

Lue koko teksti

KERJ:n uudet pitäjät - 25.09.2009 12:36

KERJ:n uudet ylläpitäjät ovat Amar (VRL-00408) ja K.J (VRL-00481), joista Amarin vastuualueeseen kuuluu pääasiassa laatuarvostelu ja K.J:n vastuulla on cup ja kisakalenteri. Yhteyden heihin saa esimerkiksi asiakastuen kautta.

HUOM! Mikäli olet lähettänyt KERJ:n mailiin sähköpostia ennen syyskuuta 2009, sähköpostiin ei ole vastattu ja se on edelleen akuutti, lähetä se uudest...

Lue koko teksti

Laatuarvostelun tulokset myöhässä - 23.09.2009 10:14

Laatuarvostelun tulokset ovat edelleen myöhässä sillä en ole vielä saanut pisteytyksiä kaikilta tuomareilta.

Pyrin nyt kuitenkin itse laskemaan loput pisteet tänään valmiiksi, joten ainakin varsinaisen tilaisuuden tuloksien tulisi olla tänään jo esillä.

Pahoittelen viivästystä.