Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tallilistan pieniä päivityksiä - 21.10.2005 20:24

Top-listalle ja aakkoslistalle on lisätty sivunumerot/kirjaimet myös sivujen alalaitoihin.

Tallien kuvauksissa voi nyt käyttää rivinvaihtoja.

Tallilistalla voi nyt äänestää yhtä tallia päivässä, ei yhtä tallia 24 tunnin välein. Jos äänestät tallia tänään yhdeksältä illalla, voit äänestää seuraavan kerran heti keskiyön jälkeen. Sinun ei sii...

Lue koko teksti

Kasvattajanimiä voi hakea - 21.10.2005 19:46

Kasvattajanimihakemuksia otetaan taas vastaan. Säännöt eivät ole muuttuneet. Muut uudet kasvattajanimisivut tulevat mahdollisimman pian. Skripti on vielä osittain testivaiheessa.

Yleislaatuarvostelun lokakuun kutsu julkaistu - 21.10.2005 15:11

Lokakuun tilaisuuden kutsu julkaistu. Säännöissä pieniä muutoksia osallistujamäärien suhteen sekä tähän tilaisuuteen pääsevät myös piirretyillä kuvilla olevat ponit/hevoset.
Kaikki osallistumaan! :)

Syyskuun foorumikyselyn yhteenveto - 19.10.2005 18:20

VRL-kysely 11.-18.9.2005

Vastaajien määrä kasvaa ja yhteenvedon toimittaminen venyy. Foorumikyselyiden kohtalo näyttää tällä hetkellä hämärältä, sillä vastausten käsittely on tuskallista. Mahdollisesti kyselyt pidetään tulevaisuudessa vain VRL:n sivuilla ja niiden käsittelyä helpotetaan tietokannoilla.

VRL:n neljäs foorumikysely toimitettiin kuitenkin s...

Lue koko teksti

Tärkeä NJ-tiedotus - 19.10.2005 16:49

Toisin kuin aiemmin tiedotettiin, Näyttelyjaos ei enää etsi uutta pitäjää. Edelliseltä pitäjältä Minnalta on saatu sana, ettei hän enää pidä jaosta. VRL ei kuitenkaan etsi NJ:lle uutta pitäjää.

Näyttelyjaos on tänään, 19. lokakuuta 2005, poistettu VRL:n alaisuudesta. Jos haluat jatkaa NJ:n tai jonkin sen osan pitämistä, tee mitä haluat mutta älä ota yhteytt...

Lue koko teksti

Yleislaatuarvostelun elokuun tulokset - 16.10.2005 15:29

Elokuun lopulliset tulokset tulleet. Seuraava tilaisuus on lokakuun lopussa, kutsu julkaistaan viikolla 42 tai 43. Seuraavassa tilaisuudessa myös luokka piirretyille kuville.

ViMaRJan uusi pitäjä valittu - 15.10.2005 18:35

ViMaRJan uusi pitäjä on vihdoin ja viimein valittu, ja hänelle lähetetty sähköpostia asiasta. Uuden pitäjän olisi tarkoitus jatkaa oman aukataulunsa mukaisesti, mieluiten mahdollisimman pikaisesti. Lisää informaatiota tulossa ViMaRJan sivuille.

Suomenhevoskantakirjan tuomarikokeet lähetetty - 09.10.2005 22:18

Syksyn tuomarikoulutuksen viimeinen ilmoittautumispäivä oli tänään ja hakijoille lähetettiin tuomarikokeet. Uusilla tuomareilla pyritään virkistämään arvosteluja ja helpottamaan nykyisten tuomareiden työtä, sillä kun tuomareita on useampia ei samojen henkilöiden tarvitse tuomaroida joka tilaisuudessa. Uudet tuomarit otetaan käyttöön marraskuun tilaisuuksiin, jos he läpäisevät ...

Lue koko teksti

Rotuyhdistyslistan kuukausisiivous - 01.10.2005 11:41

On se aika taas, nimittäin poistaa kuolleet rotuyhdistykset listalta. Tässä kuussa kenkää saivat amerikanravuriyhdistys, arabiyhdistys, fellponiyhdistys, KWPN-yhdistys, puolanponit -liitto, gypsy vanner -rotuyhdistys, mustangirekisteri, morganhevosyhdistys, vuonohevosyhdistys, SWB-rotuyhdistys ja virtuaalitrakehneryhdistys.

Tiedotus sivujen mainoksista - 30.09.2005 18:00

Olen saanut joitain kysymyksiä sivujen alalaitaan ilmestyneistä mainoksista, joten tässä pieni selvitys.

Tämä domain päättyy vuoden 2006 alkupuolella ja viimeistään silloin VRL muuttaa omalle domainilleen. Oma domain hankitaan, koska useimmat ilmaiset palvelut eivät sisällä kaikkia tarvittuja ominaisuuksia (tietokannat, ohjelmointituet, kaista, mainoksettomuus, sähköp...

Lue koko teksti