Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Laatuarvostelu täynnä! - 18.10.2007 22:00

KRJ:n 01. marraskuuta pidettävä varsinainen laatuarvostelutilaisuus on täynnä, ethän siis yritä enää osallistua tilaisuuteen! Rakennearvostelu aloitetaan pikapuoliin ja kilpailupisteiden laskenta viimeisen ilmoittautumispäivän umpeuduttua.

10. marraskuuta pidettävään uusintatilaisuuteen mahtuu vielä mukaan, voit ilmoittautua tapahtumakalenterin kautta.

Heidi C.

ARJ hakee uutta pitäjää. - 16.10.2007 18:33

ARJ:lle haetaan uutta pitäjää. Hakuaikaa on 31.12. saakka (jatketaan tarvittaessa).

Työtehtäviin kuuluu
- laatuarvostelun pitäminen (kisa-suku-jälkeläispisteiden laskeminen, rakennetuomarina toimiminen ei tietenkään ole pakollista)
- ARJ:n omien kisojen pitäminen (ARJ Cup, joulukisat jne)
- yhteistyö virtuaaliaskellajiharrastajien kanssa (esim. Virtuaalimestaruuksi...

Lue koko teksti

Yleislaatuarvosteluun varatuomareita (kv & piirretyt) - 06.10.2007 12:00

Virtuaaliselle yleislaatuarvostelulle on haussa pitkäjänteisiä varatuomareita joilta löytyy aikaa, intoa ja mahdollisuuksia hoitaa tehtävää mahdollisimman pitkään.

Varatuomareita itselleen etsivät kylmäveriset ja piirretyt hevoset. Varatuomarilla on hommia lähinnä silloin kun päätuomari on estynyt, hänen hevosensa on omassa luokassa mukana tai päätuomarilta ei tunnu tu...

Lue koko teksti

PKK:n kantakirja hakee kahta tuomaria. - 03.10.2007 19:48

PKK:n kantakirja hakee vähintään kahta tuomaria.

Yhteydenotot kantakirjan pitäjään os. allu.express@gmail.com, otsikolla "PKK-KTK tuomarikoe"
Kerro hieman itsestäsi ja perustele miksi juuri sinusta pitäisi tulla PKK:n kantakirjatuomari.
Perustelusi pohjalta sinulle lähetetään tai ei lähetetä tuomarikoetta.

Tuomarilta vaaditaan ehdotonta puolueettomuutta ja ...

Lue koko teksti

ERJ:n laatuarvostelutilaisuus täynnä - 02.10.2007 19:10

ERJ:n laatuarvostelun ensimmäinen uusilla säännöillä järjestettävä varsinainen tilaisuus on täynnä ja valitettavasti kaikki osallistujat eivät mahtuneet tilaisuuden suuresta suosiosta johtuen mukaan.

Mikäli hevosesi ei mahtunut tähän tilaisuuteen, ilmoitathan sen seuraavaan lisätilaisuuteen, joka tullaan järjestämään vielä lokakuun aikana myöhemmin ilmoitettavana aja...

Lue koko teksti

ERJ:n laatuarvostelutilaisuus julkaistu - 02.10.2007 11:50

Esteratsastusjaos ERJ järjestää ensimmäisen uusilla säännöillä toimivan laatuarvostelutilaisuutensa torstaina 18. lokakuuta klo 12.00 alkaen. Tilaisuus on avoin ainoastaan ensimmäistä kertaa laatuarvosteluun osallistuville ratsuille. Arvostaltavaksi tilaisuuteen otetaan neljäkymmentä (40) ratsua.

Tarkemmat tiedot tilaisuudesta löydät tapahtumakalenterin kautta osoitteesta ht...

Lue koko teksti

Muutoksia VRL:n sivuilla - 21.09.2007 11:20

Muutamia kaivattuja ominaisuuksia on nyt lisätty VRL:n sivuille.

Kirjautumislomake ei enää vie erilliselle tervetuloa sivulle, vaan voit jatkaa selaamista samalta sivuilta kuin ennen kirjautumista.

Tallin rekisteröintihakemuksen voi poistaa jonosta klikkaamalla "[poista hakemus jonosta]" omat tiedot -sivulle. Poistakaa erityisesti hakemukset, jos talli on jo lopettanut tai t...

Lue koko teksti

Laatuarvostelun tuloksia tarkistettu! - 21.09.2007 08:42

KRJ:n elokuun uusintatilaisuuden pisteitä on tarkastettu. Jossain kohdassa kisapisteitä oli tapahtunut aivan järkyttävän suuria virheitä, jaos pahoittelee tapahtunutta virhettä erittäin paljon.

Pisteitä on korjattu seuraavien hevosten kohdalla, suluissa on mainittu uusi pistemäärä.

Norberte GER (81p.)
Rubinstern (74p.)
Khimaira (76p.)
Madison (96p.)
BT...

Lue koko teksti

KRJ laatuarvosteluista - 19.09.2007 13:29

KRJ:n laatuarvostelun pisteytykseen on tehty pieniä muutoksia kilpailuiden suuresta määrästä johtuen. Lokakuun 2007 tilaisuuksista lähtien hevonen tarvitsee 12 sijoitusta voidakseen osallistua, ja 35 sijoitusta voidakseen saada täydet pisteet.

Lokakuussa järjestetään kaikki kolme tilaisuutta ja niihin voi ilmoittautua tapahtumakalenterin kautta. Huomaathan, että uusintatilaisuu...

Lue koko teksti

KRJ elokuun tulokset - 12.09.2007 19:55

Kouluratsastusjaoksen laatuarvosteluiden tulokset elokuun tilaisuuksista ovat vihdoin tulleet. Viivästyminen johtui tuomareista sekä jaoksen ylläpitäjän muutosta ja netittömyydestä. Samoista syistä myös syyskuun tilaisuudet jäävät pitämättä.

Lokakuussa tullaan järjestämään kaikki kolme tilaisuutta, eli varsinainen, uusinta sekä ylimääräinen tilaisuus. Näistä julka...

Lue koko teksti