Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Arvonimet profiileihin - 07.04.2009 15:11

Hevosten ansaitsemat arvonimet löytyvät nyt profiileista!

Näyttelytuomareiden tulee ennen tuomarointia tarkistaa, ettei hevonen ole jo ansainnut superior-arvonimeä!

Uudet tilaisuudet lisätty - 04.04.2009 01:58

Uudet Arabianhevosten ktk-tilaisuudet on nyt lisätty huhtikuun lopulle. Pahoittelen viivästymistä. Life happens.

Kilpakutsujen ilmoittamisesta kalenteriin! - 31.03.2009 20:42

Pyytäisin kaikkia KRJ:n alaisia kilpailuita pitäviä henkilöitä huomioimaan, että \"Ilmoita uusi kutsu\"-sivun \"Muuta\"-kenttä ei suinkaan ole paikka liirumlaarumille (tämä lisää hommiani huomattavasti & hidastaa kalenteria!)!

\"Muuta\"-osioon EI tarvitse erikseen ilmoitella, mitä luokkia kutsussa on, tai, että ne ovat kaikille avoimet, saatika sitten, jos ne ovat vain...

Lue koko teksti

Helmikuun ARJ:n laatuarvostelun tulokset tulleet. - 31.03.2009 14:25

Askellajiratsastusjaoksen Helmikuun laatuarvostelun tulokset tulleet.
http://www.virtuaalihevoset.net/jalostus/tapahtumat_tulokset.php?id=110
http://www.virtuaalihevoset.net/arj/laatis25.php

Sekaluokat ryhmänäyttelyihin - 29.03.2009 23:58

Ryhmänäyttelyissä on nyt sallittua järjestää luokkia, joissa oriit, ruunat ja tammat esitetään kaikki sekaisin.

Sekaluokat ovat sallittuja vain ryhmänäyttelyissä! Rotunäyttelyissä ja open show:ssa sukupuolet tulee edelleen esittää erillään.

Haluatko vaikuttaa? - 29.03.2009 19:49

...nyt sinulla on mahdollisuus siihen!

ERJ Cup etsii toista ylläpitäjää
Pitkän harkinnan seurauksena olen päättänyt että ERJ toimii vieläkin paremmin jos otan Cupille toisen ylläpitäjän. Hommiisi kuuluisi siis järjestää ERJ Cup joka toinen kuukausi + muut järjestelyt sovittavissa. Hakemukset Esteratsastusjaoksen sähköpostiin.

Lue lisää / esimerk...

Lue koko teksti

Virtuaalitalli javirtuaalihevonen - 28.03.2009 12:52

Tallia ja hevosta rekisteröidessäsi, tarkistathan että sivulta löytyy kirjoitettuna teksti \"virtuaalitalli\" tai \"virtuaalihevonen\" joka löytyy ctrl+f toiminnolla, eli titlessä tai kuvassa oleva ei kelpaa. Sanan tulee olla nimenomaan tuossa muodossa, jotta IRL-harrastajat voivat käyttää hakupalvelimia tallien ja hevosten etsimiseen ja jättää \"-virtuaalitalli\" tai \"-virtuaalihevon...

Lue koko teksti

Huhtikuun KRJ Cupin kutsu julkaistu! - 24.03.2009 18:22

Kerrankin ajoissa & näinollen mahtiponttisella osallistumisajalla siivitetty huhtikuun KRJ Cup ratsastetaan 15.04. VIP:in ollessa totuttuun tapaan kolme pvää ennen varsinaista kilpapäivää.

http://www.evergrey.dopehat.net/kilpailut/KRJcup_150409.htm


Kaikki joukoin osallistumaan ja kahmimaan rankingpisteiden lisäksi lisäpisteitä KRJ:n laatikseen!

VNT:n luokkakoot - 21.03.2009 11:59

Ilmeisesti ihmisille on nyt jostain jäänyt mielikuva, ettei VNT:ssä saisi luokkaan ottaa yli 10 hevosta. Tai ainakaan tätä mahdollisuutta ei käytetä hyväksi.

BIC-sijoja voi luokissa jakaa korkeintaan 10 (silloin kun hevosia on 30) ja tätä mahdollisuutta kannattaisi käyttää hyödyksi nyt kun tuomareita on vielä sen verran vähän ja luokkia määrällisesti tätä myöten my...

Lue koko teksti

Uudet tilaisuudet julkaistu - 10.03.2009 21:27

Uudet tilaisuudet tammoille ja oreille on nyt julkaistu. Orien 30. tilaisuuden ilmoittautuminen toimii normaalisti, mutta tammojen 30. tilaisuuden ilmoittautuminen takkuaa jostain syystä.

TAMMOJEN TILAISUUTEEN ILMOITTAUTUAKSESI: Mene \"Osallistujat\" sivulle (http://www.virtuaalihevoset.net/jalostus/tapahtumat_osallistujat.php?id=121) ja paina otsikon alapuolelta linkkiä \"ilmoittautum...

Lue koko teksti