Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

PKK-cup starttaa jälleen - 05.08.2009 11:50

PKK-cup lähtee tältä syksyltä käyntiin! 31.8 kilpaillaan ensimmäisen osakilpailun ensimmäinen kilpailu. Lajeina on koulu, esteet, kenttä, valjakko ja western. Luokkia löytyy helpoista vaativiin, joten piirrettykuvainen heppasi löytää varmasti sopivan luokan.

Osakilpailuita pidetään syksyn aikana viisi. Lopuksi julkaistaan cupin voittaja jokaisessa lajissa.

Mukaan ov...

Lue koko teksti

Arabikantakirja etsii uutta tuomaria - 22.07.2009 02:01

Arabianhevoskantakirja etsii edelleen uutta tuomaria. Uusia tilaisuuksia tuskin saamme järjestettyä ennen kuin saamme uuden tuomarin.

Kaikki kiinnostuneet, mailatkaahan minulle osoitteeseen virtuaalisanna@luukku.com

Rekisterisähköpostista ei vastauksia - 21.07.2009 21:53

Näin kesäaikaan en tuhlaa aikaa lähettämällä korjatuista tiedoista vastaussähköpostia; korjailen tietoja sen mukaan, miten on aikaa. Syksyn myötä vastaukset taas tulevat ja tietenkin ongelmiin ja kysymyksiin saa vastauksen.

Työvoimavastaava vrl-3852

Laatuarvostelut kesäaikatauluissa. - 11.07.2009 13:27

KRJ pahoittelee kesäkuun uusintatilaisuuden edelleen myöhässä olevia tuloksia, jotka siis roikkuvat tuloksettomina ei saatujen tuloksien johdosta: ilmiselvästi tuomarimmekin ovat kesälaitumille laukanneet ilman eri ilmoitusta, mutta toivomme toki, että nämä hommansa silti hoitaisivat - ajoissa.

Nyt on myös erinomainen aika mailata jaokselle jos tuomarointihommat kiinnostavat, s...

Lue koko teksti

Lomailua kesän yli - 10.07.2009 21:27

Työvoimavastaava sekä VVJ:n ylläpitäjä, eli siis allekirjoittanut pitää \"lomaa\" kesän yli, aikaa ei kerta kaikkiaan jää IRL työelämän päälle istua koneella. Maileihin vastailen harvakseltaan jos ehdin, kisakutsuja ja tuloksia koitan hyväksyä hieman aktiivisemmin.

ERJ:n laatuarvostelu taukoilee heinäkuun - 10.07.2009 16:05

Nyt sain laitettua vihdoin ja viimein kesäkuun laatuarvostelun tulokset kaiken kansan nähtäville. Ilolla voi vain seurata kuinka hevosten taso on noussut sitten ensimmäisen pitämäni laatuarvostelutilaisuuden.

Laatuarvostelu kuitenkin pitää taukoa heinäkuun ajan omien lomareissujeni vuoksi. Tällä välin kilpailukalenteria päivitellään kyllä.

HUOM ERJ:n laatua...

Lue koko teksti

VMJ Cup Kesäkuu - 20.06.2009 11:42

VMJ Cupin aika, kaikki mukaan kilpailemaan!

Cup-sijoituksia kannattaakin nyt kerätä, sillä VMJ-laatuarvostelulle on jo sivut pystyssä ja tuomarihaku alkaa ihan lähiaikoina, että saadaan laatuarvostelu pystyyn!

http://luppakorva.net/piipari/vmjcup0609.htm

Suomenhevoskantakirjan uudet tilaisuudet! - 19.06.2009 12:13

Tapahtumakalenterista löytyy nyt heinäkuulle tilaisuudet sekä tammoille että oreille! Pahoittelen uusien tilaisuuksien myöhästymistä!

t. Johanna H / VRL-0066

Arabiktk etsii uutta tuomaria! - 16.06.2009 06:08

Arabien 20. ktk-tilaisuuksien tulokset saatiin vihdoin julkaistua! Viimeiset pisteet tulivat viimein ja nyt on taas kantakirjassa sellainen tilanne, että tarvitsemme uuden tuomarin Eowynin lopetellessa kantakirjatuomarin hommat. Mikäli olet kiinnostunut tuomarin hommista, mailaathan minulle osoitteeseen virtuaalisanna@luukku.com ?

Tekninen ongelma - 08.06.2009 15:58

VRL tulee olemaan todennäköisesti muutaman päivän pois käytöstä. Ongelma johtuu siitä että VRL-tunnukset ovat loppuneet kesken ja koko systeemi on muutettava viisinumeroisia VRL-tunnuksia käyttäväksi.

Tarkemmista aikatauluista ja muutokset aiheuttamusta ongelmista tiedotetaan vielä myöhemmin.