Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Uudet Arabien ktk-tilaisuudet - 19.07.2007 02:36

Uudet kantakirjatilaisuudet Arabianhevosille. Kutsut Arabikantakirjan sivuilta tai VRL:n Tapahtumakalenterista.

Asiaa kilpailusääntöihin liittyen - 13.07.2007 20:40

Kalenterissa on tällä hetkellä muutamat sellaiset kilpailut, joiden kutsussa on mainittu ettei VH-tunnusta saa lisätä osallistumiseen. Näistä kilpailuista tulokset ovat valitettavasti jo tulleet ja ne tullaan sellaisinaan hyväksymään, joten ratsut eivät saa näistä kilpailuista rankigpisteitä - pahoittelumme tilanteesta.

VRL toivoo, ettei vastaavanlaisia tilanteita jatkossa ...

Lue koko teksti

Arabioriiden ktk- tulokset - 08.07.2007 21:33

Nyt on myös Arabioriiden 12. kantakirjatilaisuuden tulokset julkaistu. Oriiden taso oli huomattavasti parempi kuin tammojen. Saimme kuusi II- sekä III-palkinnon oria + kaksi hylkäystä jo käytössä olevien kuvien takia.
Tuomareille suuri kiitos nopeasti toimitetuista tuloksista!

Uudet tilaisuudet julkaistaan reilun viikon kuluttua kun olen palannut Region 16 Championships -kisa...

Lue koko teksti

Arabitammojen 12. ktk tilaisuuden tulokset julki - 05.07.2007 00:41

Arabitammojen 12. kantakirjatilaisuuden tulokset ovat julkaistu. Tammojen taso oli harvinaisen huono tällä kertaa. Hylkäyksiäkin tuli useampi kappale, pääasiassa jo käytössä olevien kuvien takia. Saimme kuitenkin 6 uutta III-palkinnon tammaa sekä yksi II-palkinnon tamma. Osallistujia oli hyvin vähän. Muistakaa siis ilmoittaa tammanne seuraavaan tilaisuuteen!

Tulokset Lue koko teksti

KRJ lomalla 7.7 - 14.7 - 04.07.2007 16:25

KRJ pitää kesäloman lauantaina 7.7 alkaen, ja palaa ruotuun jälleen sunnuntaina 15.7.

Tänä aikana mitään päivityksiä ei tapahdu, eikä sähköpostiin vastata. Tulosten lähettäminen tänä aikana tapahtuu silti normaalisti, anomusten jättäminen sen sijaan on rankasti kiellettyä. Anomuksia saa jättää vielä perjantaina 6.7, sillä viimeinen päivitys tapahtuu mahdollisuuks...

Lue koko teksti

Vaalitenttikysymyksiä saa ilmoittaa - 03.07.2007 09:31

Ehdokkaille voi nyt esittää kysymyksiä äänestyksen toista kierrosta varten. Kysymyslomake löytyy kunkin ehdokkaan vaalipuheen lopusta. Tarkista jo kysytyt kysymykset ennen omasi lisäämistä.

Meepun sanoja lainaten:
Vetoan teihin. Miettikää, mitä itse haluatte nähdä VRL:ssä tapahtuvan, ja käykää sitten copypasteamassa sama kysymys jokaiselle ehdokkaalle (vaik...

Lue koko teksti

Käytä äänioikeuttasi! - 02.07.2007 16:10

VRL:n hallitushaku on edennyt toiseen vaiheeseen, jossa esikarsinnasta selvinneet ehdokkaat pääsevät ensimmäiselle äänestyskierrokselle.

Äänestyksessä annetaan jokaiselle ehdokkaalle KYLLÄ tai EI ääni. Kaikki enemmän KYLLÄ kuin EI ääniä saaneet siirtyvät seuraavalle kierrokselle (mikäli kaikki ehdokkaat jäisivät tällä keinolla pois lasketaan KYLLÄ äänien määrä...

Lue koko teksti

Vilppiä tallilistalla - 24.06.2007 18:00

Maaliskuussa VRL:n tallilistan äänet tarkistettiin ja useiden kärkinimien äänistä paljastui hämmentäviä yhteensattumia. Hallitus on ERITTÄIN pettynyt siihen kuinka äänestämisen kanssa on toimittu ja on pahoillaan kaikkien niiden puolesta joiden tallit eivät huijauksen takia ole listalla ansaitsemaansa paikkaa saaneet.

Jatkossakin tallilistan äänet tullaan tarkastamaan SÄ...

Lue koko teksti

Aluekilpailujen järjestäminen sallittua! - 20.06.2007 16:17

KRJ:ssä ja ERJ:ssä on nyt sallittua pitää myös aluetason luokkia. Aluksi järjestää saa VAIN 1 TASON LUOKKIA ja näitäkin vain 1:3 suhteessa. Eli jos kilpailuissa on neljä luokkaa, näistä vain yksi saa olla 1 tason luokka, muiden tulee edelleen olla 0 tason luokkia. Muistakaa merkitä 1 tason luokkien rajoitukset kutsuihin (väh. 2,25p. ja 4 vuotta).

Luokkarajoituksista annetaa...

Lue koko teksti

HOTMAIL, MSN YMS KÄYTTÄJÄT!! - 12.06.2007 20:17

Hotmailin sähköpostilaatikoiden käyttäjät eivät toistaiseksi saa MITÄÄN VRL:n lähettämää postia, eikä VRL ota minkäänlaista vastuuta siitä mahdollisesti johtuvista ongelmista.

Valitettavasti VRL:n palvelimelta lähtevät sähköpostit on estetty hotmail.com, msn.com yms palvelimilla. Hotmailin ylläpitoon on otettu yhteyttä, mutta he eivät kuulemma voi tehdä asia...

Lue koko teksti