Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Uusi asiakastuki korvaa sähköpostit - 22.09.2009 21:09

VRL on avannut uuden asiakastuen, http://virtuaalihevoset.net/helpdesk

Uusi asiakastuki korvaa vanhat sähköpostin kautta lähetetyt kysymykset ja muutospyynnöt, auttaen samalla työntekijöitä helpolla käyttöliittymällään.

Työntekijöiden tulee ilmoittautua foorumeilla pidettäviin hakuihin tai ottaa hallitukseen yhteyttä muilla keinoin tunnusten saamiseksi omille alue...

Lue koko teksti

Kasvattien poisto - 22.09.2009 15:53

Pyydelty ominaisuus on nyt toiminnassa.

Kisatulosten lähettäminen epäkunnossa - 22.09.2009 13:02

Kilpailutulosten lähettämiskoodissa on vielä virhe, joka aiheuttaa virheilmoituksen lähettämisen yhteydessä. Kilpailutuloksia ei siis voi tällä hetkellä lähettää.

Korjaustöistä johtuvasta tulosten myöhästymisestä ei sakoteta jaosten puolesta. Koodi saadaan korjattua toivon mukaan pian.

Kun asia on korjattu, lähetetään uusi tiedote. Sen saavuttua rästissä ole...

Lue koko teksti

YLA:lle edelleen haussa tuomareita - 21.09.2009 16:36

Yleislaatuarvostelu etsii tällä hetkellä seuraaviin tehtäviin innostuneita ihmisiä:
# Kylmäveriset päätuomari
# Kylmäveriset varatuomari
# Lämminveriset varatuomari
# Piirretyt varatuomari

Tuomariksi saa itseään ehdottaa maililla (yla@virtuaalihevoset.net) kertomalla itsestään, kokemuksesta omasta hakukohteestaan (esim. kylmäveriset, sekä IRL & virtuaalises...

Lue koko teksti

Ylläpitäjät huomio! - 20.09.2009 14:59

Hei, pahoittelen ensinnäkin hallituksen (ja ennenkaikkea itseni) pitkäaikaista poissaoloa ja siitä mahdollisesti kertyneitä teille koituneita ongelmia.

Yritän päästä hieman takaisin peliin messiin ja tällähetkellä tilannehan on se että olen auttomattomasti pihalla.

Toivoisinkin nyt että KAIKKIA jaosten tai muiden toimintojen ylläpitäjät pistäisivät minulle sähk...

Lue koko teksti

Uusia tunnuksia jaetaan taas - 20.09.2009 14:47

Tunnuksia voi taas hakea.

Muistuttaisin edelleen että jokaisella ihmisellä saa olla vain yksi tunnus! Jos olet unohtanut salasanasi, tunnuksessasi on väärä sähköpostiosoite tai sinulla on mitä tahansa muita ongelmia tunnuksen käytössä, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tunnukset@virtuaalihevoset.net.

Sivuston koodausta uusittu - 19.09.2009 15:31

VRL-tunnuksia PITÄISI nyt voida käyttää sekä viisi- että nelinumeroisina. Olisi suotavaa siirtyä viisinumeroisiin tunnuksiin mahdollisimman pian.

Jos tunnuksesi oli ennen VRL-1234 on uusi tunnuksesi VRL-01234. Myös nelinumeroiset tunnukset toimivat, joten vanhalla muodolla lähetetyt kilpailuosallistumiset yms menevät tietokantoihin oikeille tunnuksille.

Kaikista ong...

Lue koko teksti

Syyskuun cup-kutsu julkaistu - 11.09.2009 12:01

Kenttäratsastusjaoksen cup starttaa jälleen! Tervetuloa siis kaikki sankoin joukoin kilpailemaan sijoituksista, joilla voi tienata lisäpisteitä laatuarvostelussa!

Kutsu löytyy osoitteesta http://heijastus.rinnama.net/kerjcup0909.htm, toivottavasti kaikki lukevat säännöt huolella jottei tarvitsisi montaa osallistujaa hylätä.

KeRJ:n laatuarvosteluun haussa tuomareita - 10.09.2009 21:31

Kenttäratsastusjaos on pitkästä aikaa heräilemässä henkiin, ja aivan ensimmäisenä yritetään herättää laatuarvostelua. Tuomarilista kuitenkin huutelee tyhjyyttään, eikä tilaisuuksia saada järjestettyä ennen kuin on löydetty vähintään kaksi uutta tuomaria. Nykyään listalta löytyville tuomareille on tässä vaiheessa vasta lähetetty kyselyä heidän jatkamismahdollisuuksista...

Lue koko teksti

Hevoskantakirjan uudet tilaisuudet julki! - 10.09.2009 14:44

Hevoskantakirjan ylläpitäjä on vaihtunut ja Syyskuun tilaisuudet on julkaistu. Purkaakseemme ruuhkaa on tämän kuun tilaisuudet isommat! Kumpaankin tilaisuuteen mahtuu 50 hevosta.

Lokakuussa osallistumisoikeuden saa myös hevonen jonka KUMPIKIN vanhemmista on kantakirjattu, toinen vähintään II-palkinnolla.

Haluatko tuomariksi?
Avoinna on joko 2 varatuomarin paikkaa, t...

Lue koko teksti